Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Κίνηση-ματ Μπόλονι σε Γκαρσία... ούτε το κατάλαβε - Δύο μεγάλα λάθη Πάμπλο - Εξελίξεις με Πασχαλάκη!
| 2021-04-04 19:07:00

Κίνηση-ματ Μπόλονι σε Γκαρσία... ούτε το κατάλαβε - Δύο μεγάλα λάθη Πάμπλο - Εξελίξεις με Πασχαλάκη

Κίνηση-ματ Μπόλονι σε Γκαρσία... ούτε το κατάλαβε - Δύο μεγάλα λάθη Πάμπλο - Εξελίξεις με Πασχαλάκη

Η κίνηση που έφερε τα πάνω-κάτω στη Λεωφόρο και οι... αργές αντιδράσεις από τον κόουτς του ΠΑΟΚ. Τι θα γίνει με Πασχαλάκη και γιατί έχασε με 3-0 στο ντέρμπι.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία έδειχνε να είναι πανέτοιμος, βάσει της αρχικής του διάταξης, για να μπει η ομάδα του δυναμικά στο ντέρμπι της Λεωφόρου και να δώσει από νωρίς ένα γκολ στους φιλοξενούμενους. Ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ μέχρι το 15΄είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Λάζλο Μπόλονι έκανε μια κίνηση... ρουά ματ που έκοψε την αρχική ώθηση του ΠΑΟΚ και οδήγησε στο τελικό 3-0 για τον Παναθηναϊκό!

Πιο συγκεκριμένα βλέποντας το ότι ο Νιας ήταν αρκετά συγκεντρωμένος, αποφάσισε να δώσει χώρο στον Αλεξανδρόπουλο, δίνοντας του έναν πιο προωθημένο ρόλο, από αυτόν που σχεδίασε πριν την σέντρα, με αποτέλεσμα να κερδίσει αρκετά μέτρα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Πολλοί θα περίμεναν να... αντιληφθεί τη συγκεκριμένη κίνηση ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ωστόσο δεν προέβη στην παραμικρή αλλαγή είτε εσωτερικά, είτε με την είσοδο κάποιου παίκτη στο ματς μέχρι το 62΄.

Κάπως έτσι ότι έχτιζε πριν την έναρξη του ματς πήγε στράφι, στερώντας από την ομάδα του το κάτι παραπάνω σε έναν αγώνα που όλοι οι παίκτες ήταν αρκετά υποτονικοί, με εξαίρεση τον Ελ Καντουρί, ο οποίος ωστόσο έπεσε πάνω σε Νιάς και Αλεξανδρόπουλο.

Από εκεί και πέρα, δεν δικαιώθηκε ούτε με την είσοδο στην αρχική ενδεκάδα του Μουργκ, στερώντας από την ομάδα του τον Τζόλη, ο οποίος είχε ρυθμό από τα ματς της Εθνικής και όταν πέρασε ως αλλαγή δεν κατάφερε... ποτέ να μπει στην εξίσωση του αγώνα.

Όσον αφορά την θέση του κίπερ, η ψήφος εμπιστοσύνης που είχε δώσει για τον Πασχαλάκη... τον δικαίωσε μόνο για το ματς με την ΑΕΚ, καθώς ο έμπειρος κίπερ βρέθηκε σε τραγική μέρα, δεχόμενος ότι σουτ πήγαινε προς το τέρμα του στην Λεωφόρο. Αυτό σημαίνει ότι λογικά στο επόμενο ματς θα τον δούμε στον πάγκο.

Η χειρότερη διαχείριση πάντως έγινε στο κομμάτι των αλλαγών με τον Γκαρσία να έχει 0/3, καθώς κανένας από όσους μπήκαν δεν του έδωσε το κάτι παραπάνω για να έρθει η ισοφάριση, ή έστω το γκολ της τιμής. Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές ήταν και μετρημένες, αλλά ίσως θα έπρεπε να είχε ανακατέψει λίγο καλύτερα την τράπουλα, μιας και είναι μια ήττα στην οποία ο Γκαρσία έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο... Καμαρά του Παναθηναϊκού - "Έκοψε" τον ΠΑΟΚ στη μέση - Ψάχνει… θαύμα ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags