Facebook Pixel Άρης: Πόθος για τίτλο στον Άρη - Άξιζε κάτι παραπάνω από τη 2η θέση - Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!
| 2021-04-04 21:06:00

Πόθος για τίτλο στον Άρη - Άξιζε κάτι παραπάνω από τη 2η θέση - Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Πόθος για τίτλο στον Άρη -  Άξιζε κάτι παραπάνω από τη 2η θέση - Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Πίνουν άραγε καφέ οι παίκτες του Άρη στα αποδυτήρια; Πώς… γύρισε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολη και η εικόνα των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που δεν απειλούν τους «Κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

Άρης: Στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών του Άρη ίσως και να ισχύει, αφού σίγουρα κάτι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και οι παίκτες μας ξύπνησαν από τον λήθαργο του πρώτου μέρους! Και όχι απλά ξύπνησαν, αλλά κυριάρχησαν του Αστέρα, τον σάρωσαν και τελικά τον φιλοδώρησαν με δύο τέρματα, προχωρώντας στα πλέι οφς με τον αέρα του φετινού υπέροχου Άρη!

Το αστέρι του Άρη σήμερα ήταν ο Ξαντέ Σίλβα! Ο Πορτογάλος επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 63’ και με τις ικανότητες του συντέλεσε στο σκοράρισμα του πρώτου γκολ και στη δημιουργία του δεύτερου δικαιώνοντας απόλυτα τον Άκη Μάντζιο για την επιλογή του να τον περάσει στο παιχνίδι τη συγκεκριμένη στιγμή!

Ο θρίαμβος του Άρη συνεχίζει τις επιτυχίες της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο στη δεύτερη θέση, ιδιαίτερα μετά την ήττα του Παοκ (αναμένουμε το αποτέλεσμα του ΑΕΚ-ΟΣΦΠ).

Κι όμως, δεν ξεκίνησαν όλα τόσο ευνοϊκά για την ομάδα μας σήμερα:

Ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι σαν υπνωτισμένος και στα πρώτα 45 λεπτά έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Δεν ξέρουμε τι είπαν οι παίκτες μας στα αποδυτήρια, αλλά με το ξεκίνημα του Β μέρους ήταν καταιγιστικοί. Γκολ όμως δεν έμπαινε και χρειάστηκε να κάνει ο  Μάντζιος τις διορθωτικές αλλαγές του περνώντας στο παιχνίδι τους Μάνο και Σίλβα στη θέση των Μήτρογλου και Μαντσίνι που ήταν ανεπαρκείς.

Σε αυτό το σημείο οι Αρκάδες έκαναν το μεγάλο λάθος, αφού πίστεψαν πως μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη! Το λάθος αυτό μεταφράστηκε με έξοδο από τα καρέ τους και επιθετική δραστηριότητα που όμως την πλήρωσαν στο 69’:  Σε εκείνο το λεπτό ολόκληρη η Τρίπολη παρασύρθηκε και βρέθηκε στα καρέ του Άρη. Τότε οι κίτρινοι σε μια ξαφνική αντεπίθεση κατόρθωσαν να γείρουν την πλάστιγγα προς το μέρος τους: Ο Σάσα έγινε αποδέκτης της μπάλας και με μακρινή μπαλιά βρήκε τον ταχύτατο Σίλβα λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου. Αυτός με μια τρομερή κούρσα πέρασε ακόμη και τον τερματοφύλακα, γύρισε και πλάσαρε στην σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία της Τρίπολης, ανοίγοντας το σκορ!

Το παιχνίδι από το σημείο εκείνο και μετά άνοιξε, με τους Αρκάδες να μάχονται πλέον για την ισοφάριση. Ωστόσο η άμυνα του Άρη κρατούσε γερά. Παράλληλα οι χώροι στο γήπεδο άνοιξαν και πολλές ευκαιρίες αιφνιδιασμού ανοίχτηκαν για τους γηπεδούχους. Ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει σε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις (85’ διπλή ευκαιρία του Μάνου, 88’ φάουλ του Γκάμα με μεγάλη επέμβαση του Παπαδόπουλου). Ωστόσο η συνεισφορά του ασημένιου μας παιδιού από την Πορτογαλία δεν είχε τελειώσει. Στο 91’ με ωραία του πάσα, ο Σίλβα βρήκε τον Μάνο που ξεχύθηκε και πάλι στην αντεπίθεση. Ο Μάνος αυτή τη φορά δεν αστόχησε μπροστά στον Παπαδόπουλο και έγραψε το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των λίγων τυχερών που παραβρέθηκαν στο γήπεδο!

Ο Άρης πέτυχε το 3Χ3 απέναντι στην Τρίπολη στο γήπεδο του φέτος και το κυριότερο είναι πως με τη νίκη του αυτή ξεπετάχτηκε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Η δεύτερη θέση φαίνεται να κλειδώνει από νωρίς αφού οι δικέφαλοι δεν δείχνουν ικανοί να απειλήσουν τον Άρη.

Ο Άρης φέτος παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο (ξεχνάμε το Α μέρος σήμερα) και σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω από τη δεύτερη θέση. Και αυτό δεν αποτελεί ύβρη, αφού η δεύτερη θέση είναι μια απίστευτη επιτυχία, αλλά απλά αναφέρουμε τον πόθο του τίτλου που πλανάται στις ψυχές και τις καρδιές κάθε αρειανού. Ο πόθος αυτός μεγαλώνει και θεριεύει κάθε φορά που βλέπουμε τον Άρη να αποδεικνύει στο χόρτο πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags