Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πάσαρε ρε Γιουσέφ… - Παρωδία το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καλύτερος ο ΠΑΣ - Η αλήθεια για Ολυμπιακό-Μαχρέζ!
| 2021-04-08 10:20:00

Πάσαρε ρε Γιουσέφ… - Παρωδία το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καλύτερος ο ΠΑΣ - Η αλήθεια για Ολυμπιακό-Μαχρέζ!

Sportdog Team
Πάσαρε ρε Γιουσέφ… - Παρωδία το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, καλύτερος ο ΠΑΣ - Η αλήθεια για Ολυμπιακό-Μαχρέζ!

Η δύσκολη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη και η γύμνια των Δικεφάλων. Μέχρι τώρα με την επικοινωνία κάλυψαν τις αδυναμίες τους, ωστόσο πλέον η πραγματικότητα θα έρθει στα μούτρα με ορμή. Τα κέρδη του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, το πολύ επικίνδυνο δεύτερο ματς στο Φάληρο και γιατί ο ΠΑΣ είναι καλύτερος από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
 

Ολυμπιακός: Βλέποντας κανείς το χθεσινό ΠΑΣ - Ολυμπιακός και ακολούθως το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ δεν είχε παρά να διαπιστώσει / επιβεβαιώσει ότι το ποδόσφαιρο έχει έναν μαγικό τρόπο να αποδίδει δικαιοσύνη και να αποκαθιστά την τάξη. Γιατί τάξη αυτή τη στιγμή είναι ο ΠΑΣ να δείχνει καλύτερη και πιο ανταγωνιστική ομάδα απ' αυτό που δείχνουν και είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Στα Γιάννενα είδαμε ένα ενδιαφέρον και ωραίο ματς και στο ΟΑΚΑ μια παρωδία από την οποία έμεινε η γκολάρα του Μουργκ στο φινάλε. 

Μια παρωδία μεταξύ δύο ομάδων που σταμάτησαν εδώ και 2-3 χρόνια να ασχολούνται σοβαρά με το σπορ δίνοντας βαρύτητα σε άλλα πράγματα, κυρίως την επικοινωνία και την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Στην αρχή, για ένα διάστημα τουλάχιστον, μπορείς με την επικοινωνία να καλύψεις τις αδυναμίες σου και να κάνεις το άσπρο, μαύρο ή κίτρινο. Μετά από εύλογο διάστημα ωστόσο θα φανεί η γύμνια σου και η πραγματικότητα θα σου έρθει στα μούτρα με ορμή.

 Όσον αφορά στον ημιτελικό τον Ιωαννίνων, ο Ολυμπιακό δυσκολεύτηκε για 3ο στη σειρά φετινό ματς από τον ΠΑΣ και ήταν κάτι που ανέμεναν άπαντες. Ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική αν ο Χασάν έβαζε, μόλις στο 11', το πανεύκολο και δεν χρειάζονταν να βάλει στο 73' το απίθανο. Οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα αλλά απαιτείται εγρήγορση για τη ρεβάνς αφού ο ΠΑΣ θα πάει στο Γ.Καραϊσκάκης όπως ήταν και στον α' ημιτελικό, με το... μαχαίρι στα δόντια. 

Στα πολύ θετικά του ματς για τους πρωταθλητές ανήκει ότι ο Σα έδειξε ότι έχει επιστρέψει για τα καλά αφού δύο εξαιρετικές του επεμβάσεις σε τετ-α-τετ κράτησαν το σκορ στο 1-0 όταν μπορούσε να γίνει 2-0. Και όταν ο Μαρτίνς, που πήγε αναγκαστικά σε περιορισμένο ροτέισον, έβαλε 2-3 «βαριά» χαρτιά στο ματς ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο και να τελειώσει ουσιαστικά την πρόκριση.

ΥΓ1: Όπως σωστά τα... άκουσε ο Μασούρας όταν δεν πάσαρε στον αμαρκάριστο Ελ Αραμπί στο ματς με την Άρσεναλ και τελείωσε άστοχα μια σημαντική φάση, έτσι πρέπει να τα ακούσει και ο Μαροκινός για τη φάση στα Γιάννενα που δεν πάσαρε στον αμαρκάριστο Φορτούνη για να γίνει το 1-2. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και δίκαιοι στις κριτικές μας, πρέπει να έχουμε το ίδιο ζύγι και την ίδια στάση για όλους, ανεξαρτήτως του πόσο έχουν προσφέρει. Πάσαρε ρε Γιουσέφ...

ΥΓ2: Η διαφωνία (ή διαμάχη, όπως θέλετε πείτε το) ενός ατζέντη με έναν παίκτη, όπως αυτή που έχουν τώρα οι Μαντί Καμαρά και Πιερ Ισά αφορά βασικά τους ίδιους. Δικό τους το θέμα, δική τους και η λύση. Η καταγραφή της πραγματικότητας σε κάποια γεγονότα ωστόσο είναι διαφορετικό πράγμα, αφορά κι άλλους. Διάβασα δηλώσεις του Ισά για την υποτιθέμενη ανακάλυψή του που ακούει στο όνομα Μαζουακού και την περίπτωση Μαχρέζ. Εγώ (και όχι μόνο εγώ, όποιος ασχολείται αρκετά χρόνια με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αυτά λογικά ξέρει) άλλα γνωρίζω και είμαι βέβαιος ότι τα γνωρίζω καλά. Ξέρω ότι τον Μαζουακού τον πρότεινε, προσωπικά και απευθείας στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο top class ατζέντης (δικός του παίκτης ήταν τότε) που ακούει στο όνομα Κριστόφ Ενροτό (του Μιραλάς) και δεν αποτέλεσε αρχικο «εύρημα» του Νοτιοαφρικανού ατζέντη.

 Όσον αφορά στον Μαχρέζ, ο Ολυμπιακός είχε ΠΛΗΡΗ φάκελο της συγκεκριμένης περίπτωσης από το 2011 που ο παίκτης μόλις είχε προβιβαστεί από τη β' ομάδα της Χάβρης στην πρώτη. Είχαν στείλει άνθρωπο οι Πειραιώτες για να τσεκάρει άλλον παίκτη της Χάβρης που προτάθηκε και σ' εκείνο έκανε... κλικ ο παγκοσμίως άγνωστος τότε Μαχρέζ. Δηλαδή τον ήξερε ο Ολυμπιακός 2 ολόκληρα χρόνια ΠΡΙΝ αναλάβει αθλητικός διευθυντής ο Ισά στους Πειραιώτες. Στο λιμάνι έκαναν σοβαρό σκάουτινγκ και στη Γαλλία (και στη Λατινική Αμερική και παντού) χρόνια πριν από την περίοδο του Ισά (που οφείλει στον μεγαλύτερο βαθμό αυτό που είναι ως ατζέντης σήμερα στον Ολυμπιακό) και το... απογείωσαν επί εποχής Μαρινάκη που του αρέσει όλο αυτό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να του τραβήξει το αυτί ο Μαρτίνς- "Κράξιμο" Φορτούνη σε συμπαίκτη - Τι θα έκανε ο ΠΑΣ με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ; 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags