Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για 0-2 στο μισάωρο ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η απόφαση για Μπρούμα - Ούτε μισή ενέργεια ο Φορτούνης
| 2021-04-19 10:00:00

Για 0-2 στο μισάωρο ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η απόφαση για Μπρούμα - Ούτε μισή ενέργεια ο Φορτούνης

Sportdog Team
Για 0-2 στο μισάωρο ο Ολυμπιακός - Αυτή είναι η απόφαση για Μπρούμα - Ούτε μισή ενέργεια ο Φορτούνης

Ο Ανδρούτσος που «έκανε μεταγραφή» τον Μπαμπά, ο Ελ Αραμπί που δεν είναι καλά και οι Βρουσάι-Βαλμπουενά που θα παίξουν περισσότερο. Γιατί κάνουν λάθος όσοι θεωρούν πως οι Πειραιώτες… βαριόντουσαν στην Τούμπα και ο σπουδαίος Μαρτίνς.

 

Ολυμπιακός: Στο φινάλε του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι 9 στους 10 φίλους των ερυθρόλευκων έγραφαν στα κοινωνικά δίκτυα το εξής: μην κάνει λάθος η ομάδα και κρατήσει τον Μπρούμα και τη νέα σεζόν.

Η απόφαση για τον Μπρούμα δεν είναι κάτι που βρίσκεται υπό συζήτηση. Αν δεν κάνω λάθος έχει παρθεί και δεν πάρθηκε στην Τούμπα. Έχει παρθεί αρκετά νωρίτερα. Ο Ολυμπιακός τους βασικούς του εξτρέμ τους θέλει να κάνουν διαφορά σε πολύ «μεγάλα» ματς που κρίνονται πράγματα, όχι σαν αυτό με τον ΠΑΟΚ. Τη μεγάλη απογοήτευση με τον Πορτογάλο οι πρωταθλητές την αισθάνθηκαν στα ματς με την Άρσεναλ. Εκεί όπου ο παίκτης δεν έκανε ούτε... μισή θετική ενέργεια.

Για τον Μπρούμα ο Ολυμπιακός βγάζει από το ταμείο του 1,2 εκατ.ευρώ καθαρά φέτος. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά σε δύσκολες εποχές και με την παρουσία του ο Αρμίντο δεν τα δικαιολογεί. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να μείνει ειδικά από τη στιγμή που έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς 6,5 εκατ.ευρώ. Ο Μπρούμα έκανε πιο εύκολη την ανακοίνωση της απόφασης από πλευράς Ολυμπιακού για μη χρήση της οψιόν αγοράς του ή, έστω, προσπάθειας για παράταση δανεισμού.

Για να είμαι δίκαιος, δεν είναι ο Πορτογάλος εξτρέμ ο μόνος που ήταν κατώτερος της περίστασης στην Τούμπα. Και ο Μπουχαλάκης σε μέρες κουβέντας για ανανέωση συμβολαίου ήταν κακός. Και ο Ανδρούτσος εκτέθηκε ως δεξί μπακ έχοντας απέναντί του τον Μπαμπά που έχει να παίξει μπάλα (λόγω τραυματισμών και όχι μόνο) χρόνια. Εμφάνιση... μεταγραφής έκανε ο Μπαμπά. Δεν είναι τόσο καλός όσο φάνηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, να είστε σίγουροι...

Σε αντίθεση με τη μουρμούρα αρκετών, εγώ δεν είδα τον Ολυμπιακό να... βαριέται ή να είναι σε διακοπές. Για να κερδίζει με 0-2 στο μισάωρο ήταν το ματς. Απλά η διαφορά ήταν ότι ο Μπρούμα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι όταν του έστρωσε αντίπαλος τη μπάλα και ο Ζίφκοβιτς στο «γάμα» του Σα όταν του... έστρωσε τη μπάλα ο Αβράαμ. Ο Ολυμπιακός κλότσησε τις ευκαιρίες του, ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τις δικές του. Για μένα λοιπόν ο Ολυμπιακός ήταν αναποτελεσματικός στο καλό του α' ημίχρονο και κακός στο β' ημίχρονο.

ΥΓ1: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το β' ημίχρονο. Δεν μας αντιπροσωπεύει η εικόνα μας στο β' ημίχρονο», δήλωσε ο Μαρτίνς με τη λήξη του ματς. Εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι σπουδαίος και ως χαρακτήρας.

ΥΓ2: Πόσο κρίμα για τον γίγαντα Αβραάμ που το 1ο γκολ του ΠΑΟΚ προήλθε από δικό του διώξιμο. Στο α' ημίχρονο ήταν πολύ καλός.

ΥΓ3: Ο Φορτούνης έπαιξε 33 λεπτά στην Τούμπα και δεν κατάφερε να κάνει έστω μισή θετική ενέργεια. Κάποιοι λένε ότι έχει απογοητευτεί επειδή δεν του έχει δώσει φανέλα βασικού ο Μαρτίνς. Με τέτοιες εμφανίσεις, πως να του τη δώσει;

ΥΓ4: Και ο Ελ Αραμπί δεν ήταν καλά στην Τούμπα. Στη φάση που ο Ρέαμπτσιουκ του βγάζει σέντρα ακριβείας «σημαδεύει» τον Πασχαλάκη ενώ υπό κανονικές συνθήκες θα πυροβολούσε πανηγυρίζοντας μετά και ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ θα μάζευε τη μπάλα από τα δίχτυα του.

ΥΓ5: Κάτι μου λέει ότι θα δούμε πολύ περισσότερο από 'δω και στο εξής τους Βρουσάι και Βαλμπουενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τινάζει τα πλέι οφ στον αέρα ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τιμωρεί - Παίρνει… κεφάλια ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags