Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έναν Σουρλή ή έναν Τιάγκο στον Λιμάνι; Δεν έχασε μονομαχία ο Καλογερόπουλος - Θύμισε… Βρουσάι!
| 2021-05-10 15:38:00

Έναν Σουρλή ή έναν Τιάγκο στον Λιμάνι; Δεν έχασε μονομαχία ο Καλογερόπουλος - Θύμισε… Βρουσάι!

Sportdog Team
Έναν Σουρλή ή έναν Τιάγκο στον Λιμάνι; Δεν έχασε μονομαχία ο Καλογερόπουλος - Θύμισε… Βρουσάι!

Οι μικροί που αρπάζουν την ευκαιρία και οι Σίλβα-Ντρέγκερ. Η εμφάνιση του Μπουχαλάκη που ήταν κάτω του μετρίου και ο Χολέμπας, που όταν θέλει εκτός από εξαιρετικός σε απόδοση είναι και κομβικός για την έκβαση ενός αγώνα. 

Ολυμπιακός: Από το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το φινάλε του με βρήκε να αναρωτιέμαι γιατί στο ρόστερ των ερυθρόλευκων «πρέπει» να βρίσκεται ένας Τιάγκο Σίλβα και όχι ένας Σουρλής. Μη μείνουμε στο... δέντρο. Ας προσπεράσουμε αν αγωνίζονται στην ίδια θέση κτλ. Η μεγάλη εικόνα με νοιάζει. Και η μεγάλη εικόνα με κάνει να αναρωτιέμαι φωναχτά: τι και πόσο κερδίζει ο Ολυμπιακός έχοντας έναν Τιάγκο (ή έναν Ντρέγκερ) στο ρόστερ του αντί έναν Σουρλή και έναν Ανδρούτσο; Πόσο καλύτερος είναι ο Πορτογάλος και ο Τυνήσιος σε σχέση με τα δύο Ελληνόπουλα;

Θέλω να είμαι δίκαιος, ούτε ο Ντρέγκερ ούτε ο Τιάγκο μπορούν να κριθούν με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια μη έχοντας σειρά αγώνων. Από την άλλη, ούτε ο Σουρλής έχει παίξει περισσότερο από τους άλλους δύο... Ελάχιστα έχει παίξει.

Παρότι ΔΕΝ είμαι ο τύπος που καίγεται να βλέπει το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό, με νοιάζει να υπάρχουν καλοί παίκτες κι ας κατάγονται από το... Τουρκμενιστάν που λέει ο λόγος. Όμως, αν είναι να επιλέξω μεταξύ ενός μέτριου ή απλά καλού ξένου, προτιμώ να δοθούν ευκαιρίες στα ταλέντα της ακαδημίας και ό,τι ήθελε προκύψει. Για μένα ήταν πολύ ευχάριστη η έκπληξη της εμφάνισης του Σουρλή αν και έχουμε ήδη καταλάβει όλοι ότι πρόκειται για ξεχωριστό πακέτο.

Εξίσου ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε και ο Αλέξης Καλογερόπουλος. Μιλάμε για ένα παιδί που έπαιξε βασικός στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στη ζωή του. Και έχοντας απέναντί του έναν ικανό και δυνατό στόπερ όπως ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν έχασε μονομαχία!

Κατά τα άλλα, δεν έχει αξία νομίζω να σταθεί κανείς σ' αυτό το ματς. Έγινε επειδή έπρεπε και υπάρχει στο πρόγραμμα. Τα σημαντικά για τον Ολυμπιακό είναι αυτά που ακολουθούν με ΠΑΟΚ (πλέι οφ), ΠΑΟ και ΠΑΟΚ (τελικός κυπέλλου). Αληθινή αξία έχει το τελευταίο προφανώς στο οποίο κρίνεται τίτλος ωστόσο και τα άλλα δύο, λόγω του ονόματος των αντιπάλων, δεν αφήνουν αδιάφορους τους πρωταθλητές.

ΥΓ: Στα θετικά του αγώνα η παρουσία του Βρουσάι. Μετά τον τραυματισμό του είχε επιστρέψει πολύ μουδιασμένος. Στην Τρίπολη πήρε πρωτοβουλίες και θύμισε τον Βρουσάι προ τραυματισμού. Αν μάλιστα δεν έχανε ο Ανδρούτσος την απίθανη ευκαιρία ο Μάριος θα είχε και ασίστ στο ενεργητικό του αφού εκείνος σέντραρε από αριστερά.

ΥΓ2: Πολλή διάθεση είχε ο Μπρούμα στην Τρίπολή αλλά δεν του έπιασε (σχεδόν) τίποτα. Για ένα... κλικ είτε ο ίδιος είτε οι συμπαίκτες του χαλούσαν τις συνεργασίες.

ΥΓ3: Ο Μπουχαλάκης ήταν πολύ καλός στο α' ημίχρονο στην Τρίπολη, όπως και σχεδόν όλοι, στο β' ημίχρονο η εμφάνισή του ήταν μέτρια προς παρακάτω.

ΥΓ4: Προσωπικά τον Χολέμπας τον έχω «κράξει» πολλάκις για τα ανούσια νεύρα που βγάζει κατά τη διάρκεια των αγώνων απέναντι σε συμπαίκτες, αντιπάλους ή διαιτητές. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί ότι αναγνωρίζω κι εγώ, όπως όλοι, πως όταν θέλει εκτός από εξαιρετικός σε απόδοση είναι και κομβικός για την έκβαση ενός αγώνα. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή" ο Καλογερόπουλος, σούπερ ο Σουρλής - Απογοήτευση ο… - Κάτι τρέχει με Βαλμπουενά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags