Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ό,τι καλύτερο για... Παναθηναϊκό η ήττα - "Κατόρθωμα" Κάτας με Χεζόνια - Αν συνεχίσει έτσι με ΑΕΚ...
Μπάσκετ
| 2021-05-21 23:56:00

Ό,τι καλύτερο για... Παναθηναϊκό η ήττα - "Κατόρθωμα" Κάτας με Χεζόνια- Αν συνεχίσει έτσι με ΑΕΚ...

 Ό,τι καλύτερο για... Παναθηναϊκό η ήττα - "Κατόρθωμα" Κάτας με Χεζόνια- Αν συνεχίσει έτσι με ΑΕΚ...

Η δίκαιη νίκη της ΑΕΚ, η αβέβαιη πρόκριση και τα λάθη των Πρασίνων. Πώς και γιατί το Τριφύλλι έχασε στο ΟΑΚΑ από την Ένωση, τα αμέτρητα λάθη και το... επικίνδυνο παιχνίδι, αλλά και γιατί η αποψινή ήττα, δείχνει τον σωστό δρόμο για τη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Χωρίς υπερβολή, η πεντακάθαρη και απολύτως δίκαιη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά της Basket League, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στους «πράσινους».

Όχι φυσικά επειδή μιλάμε για μια διδακτική ήττα, αλλά γιατί το «τριφύλλι» πλέον αναγκάζεται να δει κατάματα την πραγματικότητα. Ο Όντεντ Κάτας δεν πείθει πως μπορεί να ηγηθεί του νέου Παναθηναϊκού!

Προφανώς και ο Ισραηλινός τεχνικός έχει ελαφρυντικά, με ισχυρότερο το γεγονός ότι δεν έχει χτίσει ο ίδιος την ομάδα. Όμως, ο Παναθηναϊκός μοιάζει στο παρκέ σαν μια ομάδα που δεν έχει καμία αγωνιστική ταυτότητα.

Ελάχιστα plays στην επίθεση, κάτι που αποδεικνύεται και από τις λίγες ασίστ στους δυο πρώτους ημιτελικούς με την ΑΕΚ. Σε αμφότερα παιχνίδια η Ένωση δημιούργησε περισσότερο έναντι των «πράσινων».

Οι ατομικές ενέργειες κυριαρχούν σε επικίνδυνο βαθμό, με τον κόουτς Κάτας εκτός όλων των άλλων να έχει κατάφερει να βγάλει εκτός ρυθμού τον Χεζόνια. Κανένα απολύτως play για να αξιοποιηθεί ο Κροάτης, που βλέπει τις φάσεις να μην του βγαίνουν και εκνευρίζεται.

Αν ο Παναθηναϊκός παρουσιάσει και στα επόμενα παιχνίδια την ίδια εικόνα, τότε η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στο νήμα. Κάτι που θα συνιστά ήττα για τον Κάτας, ακόμα και σε περίπτωση που ξεπεραστεί στο φινάλε το εμπόδιο της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Αθήνα για Ζοτς - "Τελειώνουν" Κάτας - Με… πλάνο Γιαννακόπουλου ο νέος κόουτς στον ΠΑΟ!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags