Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Να μην κρύψουν τα προβλήματα στον ΠΑΟ - Κούρασε ο Αγγέλου και η ΑΕΚ - Ξανά ρίσκο Αλαφούζου!
Μπάσκετ
| 2021-05-23 23:36:00

Να μην κρύψουν τα προβλήματα στον ΠΑΟ - Κούρασε ο Αγγέλου και η ΑΕΚ - Ξανά ρίσκο Αλαφούζου!

Να μην κρύψουν τα προβλήματα στον ΠΑΟ - Κούρασε ο Αγγέλου και η ΑΕΚ - Ξανά ρίσκο Αλαφούζου!

Το Τριφύλλι που νικάει "χωρίς" Κάτας και η επιλογή Γιοβάνοβιτς στο ποδόσφαιρο. Ποια τα προβλήματα που εμφανίστηκαν ξανά στους τελικούς με την Ένωση, γιατί δεν πρέπει να... θαφτούν κάτω από το χαλί και η επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου με τον επόμενο προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 στη σειρά με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ζορίστηκε λιγότερο από όλα τα προηγούμενα. Ενδεικτικό είναι ότι η μέση διαφορά στο ματς ήταν στους 7-9 πόντους, με την Ένωση να μην πλησιάζει ποτέ σε διαφορά μικρότερη των 4 πόντων.

Βέβαια, το γεγονός ότι οι «πράσινοι» επικράτησαν καθαρά, δεν αναιρεί κάποια συγκεκριμένα κακώς κείμενα. Για παράδειγμα σε ακόμη ένα ματς η ομάδα δεν μπορεί να διατηρήσει υπέρ της διαφορές. Δύο φορές έφτασε στο +15 σε κάθε ημίχρονο, ισάριθμες φορές επέτρεψε στην ΑΕΚ να επιστρέψει.

Μετά την ήττα στο Game 2 ο Όντεντ Κάτας δήλωνε πως πρέπει ο Παναθηναϊκός να κερδίζει ως ομάδα και όχι με το ατομικό ταλέντο των παικτών του. Οι «πράσινοι» κέρδισαν την ΑΕΚ, όμως, ακριβώς με τον τρόπο που δεν θέλει ο Ισραηλινός τεχνικός! Διότι ας μην κρυβόμαστε, το γεγονός ότι Μήτογλου και Χεζόνια βρέθηκαν σε απίθανο βράδυ, είναι που έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό.

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, πλέον, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ακόμα μια παρουσία στους τελικούς. Τα προβλήματα, ωστόσο, που η ΑΕΚ του έχει αναδείξει σε μεγάλο βαθμό, δεν πρέπει να κρυφτούν κάτω από το... χαλί ενόψει του καλοκαιρινού σχεδιασμού.

Υ.Γ. Είναι πραγματικά κουραστικό να βλέπεις τον κόουτς Αγγέλου, έναν προπονητή με αξία και παραστάσεις, να διαμαρτύρεται με υστερία για φάσεις που ακόμα και αμφισβητήσιμες να ήταν, δεν δικαιολογούν τέτοια αντίδραση. Η εικόνα του τείνει να γίνει φορτική.

Υ.Γ1. Διαβάζετε Sportdog, το μάθατε πρώτοι. Ο Αλαφούζος έδωσε οριστικά τα χέρια με Γιοβάνοβιτς και από εβδομάδα υπογράφει, κάτι που πρώτος ο «σκύλος» είχε αναδείξει. Η κίνηση εμπεριέχει για ακόμα μια φορά ρίσκο, με τον μεγαλομέτοχο να παίρνει πάνω του καθολικά την ευθύνη της επιλογής του Σέρβου τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σαρώνει" την Ελλάδα ο ΠΑΟ - Κυνηγάει μεταγραφή έκπληξη - Θέλει να υπογράψει τον… νέο Μάικ Τζέιμς!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags