Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Άρης ποντάρει στα νιάτα, δημιουργεί τη νέα κιτρινόμαυρη γενιά
| 2021-06-12 18:30:00

Ο Άρης ποντάρει στα νιάτα, δημιουργεί τη νέα κιτρινόμαυρη γενιά

Sportdog Team
Ο Άρης ποντάρει στα νιάτα, δημιουργεί τη νέα κιτρινόμαυρη γενιά

Δεν θα το βρείτε στα πρωτοσέλιδα και στο πάνω μέρος της ειδησιογραφίας αυτή την εποχή.

Σε μια περίοδο που τον κόσμο του Άρη απασχολεί η απόφαση του CAS, η μεταγραφική ενίσχυση, οι επενδυτές στο μπάσκετ, εχθές βγήκε μια είδηση από τον Α.Σ. Άρης που είναι ίσως η σπουδαιότερη της χρονιάς:

Ξεκινάει σε δυο εβδομάδες το καλοκαιρινό Καμπ του Άρη για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Ο Άρης πριν 6 χρόνια ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα Καμπ όπου φιλοξενεί μικρούς φίλους. Στόχος αρχικά η διασκέδαση, αλλά κυρίως η γνωριμία των παιδιών με τον Άρη και όλα όσα αυτός πρεσβεύει για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Καμπ του Άρη, γνωρίζουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης και κυρίως τα αθλήματα του συλλόγου. Οι μικροί διδάσκονται τις βασικές αρχές όλων των αθλημάτων του Α.Σ. Άρης, κάνουν πισίνα, επισκέπτονται τους χώρους του γηπέδου, βλέπουν την αίθουσα των τροπαίων και διδάσκονται την αθλητική άμυλα και  την ιστορία του Άρη.

Πολλά από αυτά τα παιδιά γίνονται τελικά αθλητές του Άρη και γιατί όχι, οι μελλοντικοί πρωταθλητές του συλλόγου μας.

Είναι γνωστό πως ο Άρης δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο. Ο Άρης είναι μια οικογένεια που αγκαλιάζει διαχρονικά όλες τις κοινωνικές τάξεις. Είναι ένας θεσμός που συνδέεται αλληλένδετα με την κοινωνία της πόλης, ένας παράγοντας που για πάνω από έναν αιώνα τροφοδοτεί την πόλη της Θεσσαλονίκης με μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της, είτε πρόκειται για πολιτικούς, για επιστήμονες, για δικηγόρους, για επιχειρηματίες.

Για εμάς δεν είναι περίεργο να ακούμε πως ανώτατο στέλεχος της pfeizerείναι  αρειανός ή πως ο επιστήμονας που κερδίζει τη μάχη από το Alzheimerφωνάζει Άρης, θρησκεία, Super 3. Είναι η φυσική εξέλιξη άξιων ανθρώπων της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Το πετυχημένο Καμπ λοιπόν του Άρη είναι η απόδειξη πως ο Θεός του πολέμου είναι εδώ και φροντίζει για την ιστορική συνέχεια του. Είναι ένας τρόπος για να τερματιστεί η οπαδική συρρίκνωση του συλλόγου, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια χάνει έδαφος λόγω όλων των ευτράπελων που έχουν φρενάρει την «αρειανοποιητική»  δυναμική του.

Ο Άρης με το καμπ του ποντάρει στα νιάτα, ποντάρει στο μέλλον. Και αυτή η είδηση για εμένα είναι ισάξια αν όχι μεγαλύτερη από κάποιον τίτλο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags