Facebook Pixel Euro 2020: Η μεγάλη έκπληξη του Euro - Τούμπα τα προγνωστικά - Τελικός... remake του Mundial 2006!
| 2021-06-17 14:55:00

Η μεγάλη έκπληξη του Euro - Τούμπα τα προγνωστικά - Τελικός... remake του Mundial 2006!

Η μεγάλη έκπληξη του Euro - Τούμπα τα προγνωστικά - Τελικός... remake του Mundial 2006!

Όλα τα στοιχεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Ιταλοί των 30 συνεχόμενων αναπάντητων γκολ (τρέχουν σερί 30-0 στα γκολ), θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά, μιας και η πιθανή διασταύρωση με τους Βέλγους στους 8 δεν τους τρομάζει.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα μας κρατάει συντροφιά, σε καθημερινή βάση, το Euro 2020.

 

Η αλήθεια είναι πως αρκετός κόσμος είχε κάνει τις προβλέψεις του τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης σχετικά με το ποια ομάδα θα φτάσει μέχρι το τέλος ή ποια θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης.

 

Αν μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη αυτή είναι η Ουαλία, μιας και αρκετοί την είχαν ξεγραμμένη, πριν την έναρξη της διοργάνωσης, κυρίως λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο έμπειρος άσος πάντως διέψευσε τους πάντες, υπενθυμίζοντας το... τρίπτυχο Wales - Golf - Real Madrid, που αναφέρεται στην προτεραιότητα που δίνει στην Εθνική Ουαλίας, στο χόμπι του που είναι το γκολφ, αλλά και την ομάδα που τον πληρώνει αδρά αρκετά χρόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

 

Όπως και να έχει, πέρα από τις εκπλήξεις, υπάρχουν πλέον και δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου! Η μάλλον επιβεβαιώθηκε το ποιο είναι το μεγάλο φαβορί και επιβεβαιώνεται και η δυναμική που έχει χτίσει πλέον η Εθνική Ιταλίας, στο διάστημα που την προπονεί ο Μαντσίνι. Επιστρέφοντας στο μεγάλο φαβορί, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την Εθνική Γαλλίας, η οποία κέρδισε σβηστά με 1-0 τη Γερμανία, χωρίς να χρειαστεί καν να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων της με το σύνολο του Λεβ. Οι Γάλλοι αμυντικά φαντάζουν απροσπέλαστοι, ενώ διαθέτουν και το κορυφαίο δίδυμο στον άξονα (Πογκμπά - Καντέ), πέρα από την κορυφαία τριπλέτα της διοργάνωσης στην επίθεση (Εμπαμπέ - Μπενζεμά - Γκριεζμάν). Είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη θα φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, χωρίς να... ιδρώσει!

 

Επιστρέφοντας στους Ιταλούς, η ιστορία λέει ότι όποτε περνούν από τους ομίλους φτάνουν μέχρι... τέλους κι η αλήθεια είναι ότι πήραν... το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκαν με τον αποκλεισμό τους από το Μουντιάλ και το μετέτρεψαν σε μια ομάδα που παίζει παθιασμένα, με φουλ πίεση και κάθετο παιχνίδι, χωρίς να έχει έναν πραγματικό σταρ, αλλά 11 διαθέσιμους κομάντος για να κάνουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που γίνεται ακόμη πιο εύκολο εάν έχεις στο τέρμα έναν τοπ κλάσης κίπερ όπως είναι ο Ντοναρούμα, δηλαδή ο διάδοχος στο τέρμα των Τζοφ και Μπουφόν, αλλά και έναν σέντερ φορ που ξέρει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Όλα αυτά είναι στοιχεία που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Ιταλοί των 30 συνεχόμενων αναπάντητων γκολ (τρέχουν σερί 30-0 στα γκολ), θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά, μιας και η πιθανή διασταύρωση με τους Βέλγους στους 8 δεν τους τρομάζει.

 

Κοινώς, μόνο απίθανο δε μοιάζει να δούμε ένα remake του Μουντιάλ 2006 στο Euro 2020 με τελικό Γαλλία - Ιταλία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags