Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκπληξη του Euro η Σουηδία - Αν το έβαζε ο Μπεργκ... - Βρήκαν το νέο Ζλάταν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-18 23:35:00

Έκπληξη του Euro η Σουηδία - Αν το έβαζε ο Μπεργκ... - Βρήκαν το νέο Ζλάταν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληξη του Euro η Σουηδία - Αν το έβαζε ο Μπεργκ... - Βρήκαν το νέο Ζλάταν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τεράστια ευκαιρία που σπατάλησε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα, ο λόγοι που η Σουηδία μπορεί να φτάσει ψηλά και ο νέος παικταράς που διαδέχεται τον Ιμπραΐμοβιτς.

Σίγουρα το Euro 2020 δείχνει να είναι η διοργάνωση των φαβορί (βλ. Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο), ωστόσο υπάρχουν και μερικές ομάδες, οι οποίες δειλά δειλά ξεπροβοδίζουν για μια ακόμη καλή πορεία. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η Εθνική Σουηδίας. Για όσους δεν... το έχουν παρατηρήσει οι Σουηδοί πήραν μια σβηστή ισοπαλία με την Εθνική Ισπανίας, ενώ κέρδισαν με πέναλτι του Σλοβάκους. Με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο με τους Ισπανούς, αλλά και δύο κακά διαστήματα με την ομάδα του Βάις και του Μακ έδειξαν πως λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένες μηχανές και που είναι διατεθειμένοι να τρέχουν ασταμάτητα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Τα πράγματα για το σύνολο του Άντερσον, το οποίο έφτασε μέχρι τους 8 του Μουντιάλ 2018, γίνονται ακόμη πιο εύκολα όταν έχουν στην επιθετική τους γραμμή ένα σέντερ φορ του επιπέδου του Ισάκ, ο οποίος έχει αποδείξει στα δύο πρώτα ματς ότι δεν μασάει από αντιπάλους και είναι ένας κινούμενος... διάβολος!

Στο πρώτο ματς έδωσε ένα πάρε βάλε στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος αστόχησε εξ΄ επαφής, ωστόσο σήμερα μοίρασε την καθοριστική ασίστ, από την οποία προήλθε και το νικητήριο γκολ για τους Σουηδούς. Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι βγήκε και MVP του αγώνα, με τους Σουηδούς να βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο Ζλάταν, όντας και ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της χώρας του, την ώρα που προέρχεται και από μαγική χρονιά με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και θεωρείται πλέον το φαβορί για να βγει ο κορυφαίος Νέος παίκτης του Euro 2020.

Όπως και να έχει, η Σουηδία είναι ξεκάθαρα ομάδα του προπονητή, με συγκεκριμένη τακτική προσήλωση και το απρόοπτο στην επίθεση και δεν ξέρουμε πόσο... μακριά μπορεί να φτάσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags