Facebook Pixel Euro 2020: Ένα από τα καλύτερα Euro, είναι εκείνο των αουτσάιντερ - Το απέδειξε περίτανα... ο Μοράτα!
| 2021-06-30 00:44:00

Ένα από τα καλύτερα Euro, είναι εκείνο των αουτσάιντερ - Το απέδειξε περίτρανα... ο Μοράτα!

Ένα από τα καλύτερα Euro, είναι εκείνο των αουτσάιντερ - Το απέδειξε περίτρανα... ο Μοράτα!

Οι λόγοι που παρακολουθούμε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις όλων των εποχών. Οι μεγάλες εκπλήξεις, οι ανατροπές και η... μεταμόρφωση του Άλβαρο Μοράτα που τα λέει όλα!

Euro 2020: Το φετινό Euro είναι, κυριολεκτικά, η χαρά του κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Προφανώς, μιλάμε για ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχουμε δει στη σύγχρονη ιστορία (τουλάχιστον) και αυτό, εδράζεται κατά βάση σε δυο σημεία. 

Πρώτον, στις μεγάλες ανατροπές που παρακολουθούμε και δεύτερον, φυσικά, στο σπουδαίο θέαμα. Ενδεικτικά στα ζευγάρια Κροατίας-Ισπανίας και Γαλλίας-Ελβετίας είδαμε 14 γκολ και δυο παρατάσεις. Απίθανο!

Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που κάθε ομάδα, δικαιούται να ονειρεύεται το… ανέφικτο. Και να μάχεται γι’ αυτό. Στο φετινό Euro έχουμε δει ομάδες όπως η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Γερμανία να πηγαίνουν νωρίς σπίτι τους. Αν το έλεγε κανείς αυτό πριν την πρεμιέρα, τότε θα τον αποκαλούσαν τρελό.

Και αντ’ αυτού, στα προημιτελικά θα έχουμε τέσσερις ομάδες-έκπληξη. Δανία, Τσεχία, Ελβετία, Ουκρανία. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των αουτσάιντερ, είναι από τα καλύτερα ever!

Πλέον δεν υπάρχει το «ομαδάρα» ή αυτοί που «δεν πάνε πουθενά». Όπως δεν υπάρχουν οι «γκολτζήδες» ή αυτοί που «δεν την βάζουν στο πλεχτό με τίποτα». Το απέδειξε περίτρανα αυτό ο Μοράτα, στο φοβερό ματς των Ισπανών με τους Κροάτες για τους «16».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags