Facebook Pixel Sportdog.gr | Απαντήσεις στους… haters από Ιταλία - Κυριάρχησε απόλυτα - Κρίμα για Σπινατσόλα
| 2021-07-03 00:12:00

Απαντήσεις στους… haters από Ιταλία - Κυριάρχησε απόλυτα - Κρίμα για Σπινατσόλα

Απαντήσεις στους… haters από Ιταλία - Κυριάρχησε απόλυτα - Κρίμα για Σπινατσόλα

Πολλοί επιχείρησαν να μειώσουν τη φοβερή εικόνα των Ιταλών στη φάση των ομίλων, επειδή έπαιζαν στη Ρώμη. Στο «σπίτι» τους. όμως πήραν τις απαντήσεις του στο… Μόναχο.

Στα ημιτελικά του Euro βρίσκεται λοιπόν από απόψε η Ιταλία, που πέρασε δίκαια το εμπόδιο των Βέλγων και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στους «4» της διοργάνωσης, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ή αλλιώς στο όνειρο!

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στο φετινό Euro, η Ιταλία έδειξε μια μεγάλη δυναμική. Πολλοί επιχείρησαν να μειώσουν τη φοβερή εικόνα τους στη φάση των ομίλων, επειδή έπαιζαν στη Ρώμη. Στο «σπίτι» τους.

Όμως η εξέλιξη της ιστορίας απέδειξε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαντσίνι έπαιξαν κόντρα στους Βέλγους ακριβώς όπως έπρεπε, προκριμένου να τους αποκλείσουν. Και αυτή τη φορά δεν το έκαναν επί ιταλικού εδάφους, αλλά στο Μόναχο.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίχως να υπολογίζεται από κανέναν ως φαβορί, η Ιταλία κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά επειδή το άξιζε πέρα ως πέρα. Επειδή κυριάρχησε. Επειδή σε κάθε τι που αντιμετώπιζε στο γήπεδο, είχε απάντηση αγωνιστικά. Και αυτό, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Μαντσίνι.

Υ.Γ. Η λέξη κρίμα, είναι λίγη για να περιγράψει κανείς αυτό που συνέβη στον Σπινατσόλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags