Facebook Pixel Άρης: "Πονάει" στην άμυνα ο Άρης, θέλει μεταγραφή και δουλειά στο γκολ - Θα το έκαναν... -9, αν νικούσε
| 2021-09-03 23:04:00

"Πονάει" στην άμυνα ο Άρης, θέλει μεταγραφή και δουλειά στο γκολ - Θα το έκαναν... -9, αν νικούσε

Sportdog Team
"Πονάει" στην άμυνα ο Άρης, θέλει μεταγραφή και δουλειά στο γκολ - Θα το έκαναν... -9, αν νικούσε

Οι κίτρινοι που ήταν ανώτεροι από τον Ολυμπιακό και ο χρόνος που χρειάζονται για να είναι πανέτοιμοι. Ποιοι ξεχώρισαν για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο φιλικό 1-1 με τους Πειραιώτες και ποιοι υστέρησαν. Θα είναι κρίμα ο Άρης να κάνει τόσες τελικές και να μην σκοράρει.

Σαφώς καλύτερος ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα. Κυριάρχησε στα 2/3 του παιχνιδιού σε ένα φιλικό ειδικών συνθηκών μιας και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες λόγω των εθνικών ομάδων. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν καταιγιστικός παίζοντας σχεδόν μονότερμα τον Ολυμπιακό και χτυπώντας κυρίως από τον άξονα. Είχε σε πάρα πολύ καλή μέρα τον Σάσα και τον Ντιαγέ. Δίδυμο το οποίο δύσκολα θα χάσει φέτος τη φανέλα του βασικού. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση είχαν και οι Αργεντίνοι Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία (σκόραρε), Μπερτόγλιο. Καλή εμφάνιση ανά διαστήματα είχε και ο Λουμόρ που σιγά - σιγά βρίσκει τα πατήματά του και δείχνει τον καλό του εαυτό.  Για ακόμα ένα ματς δεν ήταν καλός ο Μπεναλουάν (έχει ευθύνη στο γκολ του Ολυμπιακού), ενώ μέτρια εικόνα έδειξαν οι Σάκιτς, Φαμπιάνο. Σαφώς βελτιωμένη η παρουσία του  τερματοφύλακα Ντένις. 

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχουμε βγάλει μερικά συμπεράσματα. Όσον αφορά το κομμάτι των βασικών σίγουρα αναντικατάστατοι - με βάση όλες τις εμφανίσεις - είναι οι: Φαμπιάνο Σάσα, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματέο, Καμαρά (δεν αγωνίστηκε με Ολυμπιακό). Σίγουρα θέλει χρόνο ο Ιτούρμπε. Παράλληλα αναμένουμε τους  Αλί και Μπράμπετς. 

Κακά τα ψέματα στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης απέναντι στην ομάδα του Μαρτίνς ο Άρης άξιζε ένα παραπάνω γκολ τουλάχιστον, βάσει και των ευκαιριών που έκανε. Ο Μάνος δε μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Θα είναι κρίμα ο Άρης να κάνει τόσες τελικές και να μην σκοράρει. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε πέρσι, πρέπει φέτος να το προσπεράσει. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα αλλά μετά μέχρι στιγμής δεδομένα είναι δύσκολη η πρόσβαση στα δίχτυα. 

Συνοψίζοντας, ο Άρης δείχνει ότι είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά όχι τόσο έτοιμος όσο θα περιμέναμε. Ο χρόνος λειτούργησε θετικά για τους κιτρινόμαυρους. Ίσως να είχε ανάγκη περισσότερο. Ουσιαστικά ο Άρης υποφέρει στην άμυνα, σίγουρα είναι αναγκαία η έλευση ενός ακόμη στόπερ. 

Υ.Γ: Να λέμε πάλι καλά που το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο γιατί δε μπορούμε να αποκλείσουμε ότι σε περίπτωση νίκης του Άρη, οι κιτρινόμαυροι μπορεί να ξεκινούσαν με μείον 9 το πρωτάθλημα. Αλήθεια, όλοι αυτοί που συνεχώς αναρωτιούνται: «πού τα βρήκε ο Άρης τα λεφτά;» και προεξοφλούν οικονομικά προβλήματα και προσφυγές ποδοσφαιριστών τον Δεκέμβριο γιατί δεν δείχνουν το ίδιο πάθος για την άδικη απόφαση της ΕΠΟ; Αυτοί, που όλο το προηγούμενο διάστημα σε αντίστοιχες αποφάσεις μας έλεγαν ότι «το ποδόσφαιρο παίζετε στο γήπεδο» γιατί σωπαίνουν; Πού χάθηκε ο ρομαντισμός τους και η αγάπη τους για το άθλημα; 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags