Facebook Pixel Άρης: Το πιο σημαντικό από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη
| 2021-09-23 09:05:00

Ο Καμαρά... ένιωσε Άρη - Επιστροφή στο πρωτάθλημα μέσα από τα ντέρμπι - Νίκη τριπλής σημασίας

Sportdog Team
Ο Καμαρά... ένιωσε Άρη - Επιστροφή στο πρωτάθλημα μέσα από τα ντέρμπι - Νίκη τριπλής σημασίας

Ήρθε η ώρα να αποδείξει γιατί δαπανήθηκαν 3.5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του. Οι «κίτρινοι» που κρατάνε τους τρεις βαθμούς, την ηρεμία και τον... Αφρικανό. Πώς μπορεί η νίκη με τον Παναθηναϊκό, να αλλάξει όλη τη χρονιά για τους Θεσσαλονικείς.
 

Άρης: Το πιο σημαντικό από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη. Και μιλάμε για νίκη επανεκκίνησης η οποία έρχεται απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι απλώς μία νίκη αυτό που πέτυχε ο Άρης.

Γι'αυτό και τα συναισθήματα είναι έντονα. Ενδεχομένως ο Άρης θα ήταν μπροστά σε δεκάδες προβλήματα σε περίπτωση ήττας. Αυτά τα αφήνει πίσω του και προχωρά. 

Η νίκη των κιτρινόμαυρων απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει τριπλή σημασία: 

Νίκη ψυχολογίας

Νίκη για τον Άκη Μάντζιο

Νίκη ομάδας - φιλάθλων

Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν ότι ο Άρης "υπερπανηγυρίζει" τη νίκη αλλά δεν είναι μόνο η ηρεμία και η ψυχολογία που παίρνει είναι ότι πλέον έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα restart σε ένα πολύ δύσκολο - όπως όλα δείχνουν - πρωτάθλημα. Ο Άρης πήρε νίκη σε ντέρμπι και με τον Παναθηναϊκό να έχει τους ίδιους στόχους. 

Στα του παιχνιδιού τώρα. Ο αρθρογράφος της στήλης μπορεί να καταντήσει γραφικός αλλά επέμενε για τον Κουέστα από την πρώτη μέρα. Φάνηκε ότι εν μέρει δικαιώθηκε. Ο Ισπανός γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Έδειξε ότι ήθελε πολύ να παίξει, ενώ ενέπνεε και ασφάλεια στους αμυντικούς του. Έχει τεράστια συμμετοχή στην νίκη του Άρη. Μπράμπετς και Φαμπιάνο σταθεροί, Σούντγκρεν προσεκτικός και δυναμικός, Γκάνεα ήταν πολύ καλός. 

Το δίδυμο Σάσα - Τζέγκο μας θύμισε γιατί ο Άρης τερμάτισε 3ος στο περσινό πρωτάθλημα. Φάνηκε ότι για τον Αυστραλό δεν πέρασε ούτε μία μέρα από το τελευταίο ματς, ενώ ο Βραζιλιάνος είναι λίρα-εκατό για τον Άρη. Σε καλή μέρα ήταν επίσης και ο Μαντσίνι, ελαφρώς πεσμένος αλλά παρών σε όλες τις φάσεις ο Γκάμα. Ο κινητήριος μοχλός που ακούει στο όνομα... Μπερτόγλιο ήταν παρών, αφού ήταν αυτός που έδωσε την ασσίστ στον Καμαρά.

Η αρχή με τον Καμαρά έγινε. Έβαλε το πρώτο του γκολ. Φτάνει η στιγμή που πρέπει να αποδείξει γιατί ο Άρης δαπάνησε 3,5 εκατ. για να τον ντύσει στα κίτρινα. Έμοιαζε σαν να ήθελε να πάρει το ματς πάνω του. Είναι αυτό που λέμε «ένιωσε Άρη». Οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα «υπερόπλο» στη φαρέτρα τους και πρέπει να το αξιοποιήσουν. 

Υ,Γ: Δείχνει μενταλιτέ μεγάλης ομάδας να μπορείς να κάνεις επιστροφή  στο πρωτάθλημα μέσα από ένα ντέρμπι. Το γεγονός ότι ο Άρης έβγαλε αντίδραση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λέει πολλά για το αύριο του Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Καμαρά - Οι αλλαγές Άρη... βασικοί σε όλες τις ομάδες - "Έσβησε" τον διακόπτη ο Μάντζιος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags