Facebook Pixel Άρης: Τέλος τα λόγια - Ο Άρης πρέπει "να επιστρέψει με πράξεις" για να μην χάσει ό,τι έχτισε - Αρχή με... ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 19:15:00

Τέλος τα λόγια! Ο Άρης πρέπει "να επιστρέψει με πράξεις" για να μην χάσει ό,τι έχτισε - Αρχή με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τέλος τα λόγια! Ο Άρης πρέπει "να επιστρέψει με πράξεις" για να μην χάσει ό,τι έχτισε - Αρχή με ΠΑΟΚ

Και να θες, τόσα λάθη δεν γίνονται σε ένα παιχνίδι! Θα ήταν πάντως άδικο για τους Κίτρινους να πετάξουν την φετινή τους προσπάθεια στα σκουπίδια για μία ήττα. Τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα και γιατί το ντέρμπι στην Τούμπα είναι πολύ σημαντικό πλέον.

Τα «βαριά» λόγια και οι μεγάλες δηλώσεις μετά από μία ήττα όσο οδυνηρή και να είναι δεν απαλύνουν τον πόνο ούτε διορθώνουν την κατάσταση, παρουσιάζουν όμως γνώση των πραγμάτων. Αυτό συνέβη και μετά την «σφαλιάρα» που δέχθηκε ο Άρης από τον ΠΑΣ το Σάββατο. Βαριά ήττα, ναι. Ντροπιαστική βραδιά, ναι. Ωστόσο, το διακύβευμα είναι τώρα το παρακάτω. Πρέπει ο Άρης να ξυπνήσει και να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα.  

Θα ήταν άδικο να πετάξουμε στα σκουπίδια την όλη προσπάθεια που έχει κάνει φέτος η ομάδα, η οποία έχει 17 βαθμούς στο γήπεδο, μετά από μία ήττα. Οφείλουν ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοίκηση να ορθώσουν ανάστημα και να δείξουν την σοβαρή εικόνα που παρουσιάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, κάνοντας την αρχή μάλιστα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Στα αγωνιστικά η ομάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ! Έχοντας στην άμυνα δύο πολύ σημαντικές αλλαγές παρουσιάστηκε τελείως λάθος στημένα. Οι απουσίες του Φαμπιάνο και του Σούντγκρεν κόστισαν όσο τίποτα. Ο Φαμπιάνο είναι το άλφα και το ωμέγα στην άμυνα ενώ ο Σουηδός έδειξε γιατί έχει τη «φανέλα του βασικού» σπίτι του.  

Επίσης κάτι που έχει γράψει η στήλη μας και στο παρελθόν. Ο Άρης δε μπορεί με τίποτα να καλύψει το κενό του Μπερτόγλιο. Χωρίς αυτόν η ομάδα δεν έχει καμία απολύτως συνοχή επιθετικά, δεν έχει καμία δράση και είναι απίστευτα ανιαρή. Φαίνεται μάλιστα ότι χωρίς τον Μπερτόγλιο δε μπορεί να σταθεί ούτε και ο Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.  

Ο Άρης δεν ήταν καθόλου συμπαγής, είχαν χαθεί οι αποστάσεις από τα πρώτα λεπτά του ματς, ενώ ο άξονας της μεσαίας γραμμής με την επιθετική απλώς δεν υπήρχε. Οι Αλλαγές του Άκη Μάντζιου ήταν σε σωστή κατεύθυνση και εντός λογικής. Για αυτό που μπορεί να κατηγορηθεί ο προπονητής είναι η επιλογή να ξεκινήσει με τον ανέτοιμο (μα πότε θα είναι έτοιμος άραγε!;) Ιτούρμπε αλλά και του Τζέγκο (ταξίδεψε από Αυστραλία) αντί του Σάσα.     

Είναι η δεύτερη φορά που ο Άρης βρίσκεται στα σχοινιά. Η πρώτη ήταν μετά την ήττα από τον Ιωνικό. Ξεπέρασε το πρόβλημα νικώντας και μάλιστα σε ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό οφείλει να κάνει και τώρα. Να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει. 

Δυστυχώς η ήττα από τον ΠΑΣ είναι ένα «πισωγύρισμα» βαθμολογικό. Έχοντας στην πλάτη το -6 και το βαρύ πρόγραμμα του επόμενου διαστήματος η νίκη ήταν κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Είναι η 3η φορά που οι «κίτρινοι» σκορπούν τρίποντο στην έδρα τους.  

Υ.Γ: Ας ελπίσουμε ότι τα όσα λάθη είδαμε στο ματς του Σαββάτου εξαντλήθηκαν στην αναμέτρηση εκεί και δε θα τα ξαναδούμε. Δηλαδή, και να θες τόσα δεν γίνονται. Κακά τα ψέματα, η πεντάρα του ΠΑΣ απέναντι στον Άρη είναι ο φετινός τίτλος της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρρώστια" στον Άρη - Τα… μισά αποδυτήρια θέλουν να "φάνε" τον Μάντζιο - Όλα στον... αέρα για ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags