Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Άρης με χαρακτήρα - Απολαυστικό τρίποντο στην Τούμπα - "Κλείδωσε" τον ΠΑΟΚ ο Μάντζιος
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-28 23:01:00

Άρης με χαρακτήρα - Απολαυστικό τρίποντο στην Τούμπα - "Κλείδωσε" τον ΠΑΟΚ ο Μάντζιος

Sportdog Team
Άρης με χαρακτήρα - Απολαυστικό τρίποντο στην Τούμπα - "Κλείδωσε" τον ΠΑΟΚ ο Μάντζιος

Το... φτωχό 0-1 και όσοι επιμένουν να "διώξουν" τον Έλληνα προπονητή. Πώς οι Κίτρινοι έφτασαν τελικά σε ένα εύκολο διπλό μετά το 0-5 από τον ΠΑΣ, ποιοι ξεχώρισαν και το πλάνο του Άκη Μάντζιου που δικαιώθηκε απόλυτα.

ΠΑΟΚ - Άρης: Ομάδα ειδικών συνθηκών φαίνεται πως είναι ο Άρης. Πάντα μετά από κάποιο κακό αποτέλεσμα δείχνει ότι έχει τη δυναμική να γυρνάει προς όφελός του και να ξεπερνά κάθε πρόβλημα. Έχασε ντροπιαστικά από τον ΠΑΣ με 5-0 στην έδρα του, γυρίζει όμως την επόμενη αγωνιστική και παίρνει τρίποντο μέσα στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του.

Μέρα με τη μέρα ο Άρης χτίζει νοοτροπία ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μας, θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε ότι ο Άρης θα κάνει την επιστροφή. Γράφαμε ότι η ήττα απέναντι στα Γιάννινα όσο κακή και να ήταν, ήταν η απόλυτη έκπληξη και θα βλέπαμε πάλι τον καλό και αποτελεσματικό Άρη που κερδίζει.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κέρδισε λόγω της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας. Ο Άρης ήταν άψογος ανασταλτικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εκεί είναι άλλωστε και το ατού του. Ακόμα και όταν αναγκάστηκε να κλειστεί πίσω για 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου γιατί οι παίκτες κράτησαν γραμμές και θέσεις. Εξαιρετικός σε ένα ακόμη ματς ήταν και ο Κουέστα. Σωτήρια η επέμβαση του στο φάουλ του ΠΑΟΚ, έκανε σωστές εξόδους, έβγαλε μία απίστευτη κεφαλιά του Κούρτιτς. Γενικά ο Ισπανός δείχνει γιατί φέτος είναι βασικός. Πολλά έχουν γραφτεί και άλλα τόσα έχουν ειπωθεί για τον Σούντγκρεν, ωστόσο δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στον τρομερό για ακόμα μία φορά Σουηδό. Σπουδαίος σε όλα του. Εξαιρετικά αποτελεσματικό το κεντρικό δίδυμο. Φάνηκε η απουσία του Φαμπιάνο στο προηγούμενο παιχνίδι. Σε εξαιρετική φόρμα ήταν και ο Γκάνεα.

Η επιλογή του Μάντζιου να παίξει με τρία χαφ τον δικαιώνει. Ο προπονητής του Άρη κλείδωσε κάθε υποψία επίθεσης από τον ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα σε καλή βραδιά Σάσα, Τζέγκο και Ντιαγέ (μα τι ματσάρα έκανε πάλι!). Στα φτερά έπαιξαν Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία έχοντας απίστευτη ενέργεια έκαναν την ζωή των αμυντικών του ΠΑΟΚ δύσκολη. Με το αν δεν γράφεται ιστορία αλλά αν ο Άρης είχε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τότε ίσως το σκορ της αναμέτρησης να ήταν μεγαλύτερο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν καταιγιστικοί. Οι αλλαγές του κόουτς είναι σωστές. Ήθελε να βγάλει την ομάδα από την άμυνα, γι'αυτό και επελέγη ο Ματίγια, ενώ σωστές ήταν και οι αντικαταστάσεις των μεσοεπιθετικών του αφού είχαν καταπιεί χιλιόμετρα (ο Μαντσίνι μάλιστα έφυγε τραυματίας).

Υ.Γ: 

Ολυμπιακός 29

ΑΕΚ 23

Άρης 20

Καλά διαβάζετε. Αυτή είναι η βαθμολογία του πρωταθλήματος εντός γηπέδων. Ωστόσο, μέρα παρά μέρα ο «Άρης αλλάζει προπονητή», «βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση» ενώ τα σενάρια για το μέλλον του συλλόγου δίνουν και παίρνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται τιμωρία κόλαφος για ΠΑΟΚ - Ο διαιτητής τον... έσωσε από ακόμα μεγαλύτερη "καμπάνα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags