Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βόλος: Κατά φαντασία αδικημένος ο Βόλος! Ψάχνει αντίδοτο ο Μαρτίνς - Δεν θα το πάρει αήττητος ο Λουτσέσκου;
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-29 10:00:00

Κατά φαντασία αδικημένος ο Βόλος! Ψάχνει αντίδοτο ο Μαρτίνς - Δεν θα το πάρει αήττητος ο Λουτσέσκου;

Sportdog Team
Κατά φαντασία αδικημένος ο Βόλος! Ψάχνει αντίδοτο ο Μαρτίνς - Δεν θα το πάρει αήττητος ο Λουτσέσκου;

Οι... μυρωδιάδες, τα κλασικά λάθη Σισέ και η πολυτέλεια Βαλμπουενά. Ο Σπύρος Γρομητσάρης αναρωτιέται πού ακριβώς αδικήθηκαν οι Βολιώτες, σχολιάζει πως έπαιξαν αντιποδόσφαιρο όπως ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός και σημειώνει πως η δύσκολη νίκη, θα βοηθήσει τον Πέδρο Μαρτίνς να εξηγήσει σε όλους πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε!

Διάβαζα την ανακοίνωση του Βόλου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία και αναρωτιόμουν που ακριβώς αδικήθηκε από τον διαιτητή ο φιλοξενούμενος στο Γ.Καραϊσκάκης;

Το πέναλτι που δικαιούνταν το πήρε νωρίς στο ματς δίχως δεύτερη σκέψη. Τις εξοργιστικές καθυστερήσεις που έκανε ο τερματοφύλακας Κλέιμαν και όλοι οι υπόλοιποι τις ανέχτηκε ο Κουτσιαύτης αν και δεν θα έπρεπε. Μετά τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα και, ως ένα βαθμό τον Παναθηναϊκό, λίγο έλειψε να γίνει ο Βόλος η 3η ομάδα φέτος που καταφέρνει να μην ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έχοντας ως βασικό ατού την «καταστροφή» του ρυθμού του αγώνα και τις καθυστερήσεις. Στην πεπατημένη των άλλων δύο επιχείρησε να βαδίσει η ομάδα του Αμπασκάλ και λίγο έλειψε να τα καταφέρει. Η αλήθεια είναι πως αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε ο Βόλος αφού δεν συνήθιζε κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

Στην Τούμπα έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στα ίσια επιστρέφοντας από το εις βάρος του 4-1 και κάνοντάς το 4-4. Εκείνο το αποτέλεσμα το κατάφερε με φουλ επίθεση κόντρα στον δικέφαλο του βορρά που έπαιξε για μόλις 3 λεπτά στο Γ.Καραϊσκάκης, από το 85' που προηγήθηκε ο Ολυμπιακός ως το 88' που ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι και άρχισαν τα ίδια μέχρι να σκοράρει ο Βαλμπουενά. Προφανώς στον Βόλο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το συναίσθημα της απογοήτευσης στο φινάλε από το ότι έφτασαν κοντά στην... πηγή του Χ και της ζημιάς στον Ολυμπιακό αλλά δεν τα κατάφεραν. Όπως και να 'χει, αυτό το ποδόσφαιρο άλλων δεκαετιών δεν μου έλειψε ούτε μπορώ να το αποθεώσω. Να καταστρέψει και να «κλέψει», ποδοσφαιρικά, παρατάχθηκε ο Βόλος, όχι να κάνει κάτι ωραίο.

Από εκεί και έπειτα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει το... αντίδοτο σ' αυτό που έκαναν Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Βόλος στο Γ.Καραϊσκάκης. Μα, θα πει κανείς, τι αντίδοτο να βρεις στη διπλή ζώνη άμυνας και τις εξοργιστικές καθυστερήσεις που δεν επιτρέπουν σε ένα ματς να πάρει ρυθμό; Καλή ερώτηση με δύσκολη απάντηση. Μπορεί η λύση να είναι μια ατομική ενέργεια των ποιοτικών παικτών που έχει ο Ολυμπιακός. Μπορεί η λύση να είναι μια στημένη μπάλα όπως ήταν κόντρα στο Βόλο. Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς με τη βοήθεια του Βόλου θα μπορέσει να εξηγήσει πιο εύκολα στους παίκτες του ότι δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό και πως τίποτα δεν κρίθηκε στο πρωτάθλημα.

ΥΓ: Δικαίως αποθεώνεται ο Σισέ για τις φετινές του εμφανίσεις με πιο πρόσφατη εκείνη κόντρα στη Φενέρ. Είναι απίστευτο ωστόσο πως καταφέρνει να μη μας επιτρέπει να ξεχάσουμε το «αμαρτωλό» παρελθόν του. Στο πέναλτι του Βόλου είναι ο Σισέ που πάει να το παίξει δημιουργός ανεβαίνοντας ψηλά με τη μπάλα και τη χάνει για να γίνει η αντεπίθεση που οδήγησε στο πέναλτι.

ΥΓ2: Θα ήταν εξαιρετικό για τον Ρόνι Λόπες να σκοράρει στη σουτάρα που κατέληξε στο δοκάρι. Εξαιρετικό για την ψυχολογία του αφού έχει ανάγκη

ΥΓ3: Για τον Ρέαμπτσιουκ δεν έχω να σχολιάσω κάτι επιπλέον. Τα έλεγα όταν το 90% τον έκραζε και έλεγε πως δεν κάνει ούτε για αναπληρωματικός στον Ολυμπιακό. Ας μιλήσουν τώρα οι... μυρωδιάδες. Ας προσπαθήσουν να... μπαλώσουν εκείνες τις βιαστικές και λανθασμένες εκτιμήσεις τους για τον σπουδαίο Μολδαβό που έχει βουλώσει όλα τα στοματάκια που τόλμησαν να ανοίξουν.

ΥΓ4: Ο Βαλμπουενά ακόμα και στα 37 του χρόνια, για τη Σούπερ Λίγκα, πολυτέλεια είναι και αρκετά ικανός να κάνει τη διαφορά.

ΥΓ5: Να υποθέσουμε ότι ο Λουτσέσκου, αυτός ο αήττητος πρωταθληματικός προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν θα το ξαναπάρει αήττητος και φέτος όπως του ζήτησε ο Σαββίδης; Τι, όχι; Ας όψεται που...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απαντήσεις" Μαρτίνς με Γκάρι και Λόπες - Βραβείο... Όλεγκ - Τρομερό σκηνικό με Παπασταθόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags