Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λαμία: Αδικημένος… αλλά πάει τελικό - Γι’ αυτό είπε "όχι" στα εκατομμύρια ο Ιωαννίδης - Παίκτης έκπληξη ο MVP!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 21:46:00

Αδικημένος… αλλά πάει τελικό- Γι’ αυτό είπε "όχι" σε εκατομμύρια ο Ιωαννίδης- Παίκτης έκπληξη ο MVP!

Αδικημένος… αλλά πάει τελικό- Γι’ αυτό είπε "όχι" σε εκατομμύρια ο Ιωαννίδης- Παίκτης έκπληξη ο MVP!

Δεν γίνεται οι Πράσινοι να αποκλειστούν από αυτή τη Λαμία. Το Τριφύλλι ετοιμάζεται ήδη για τον τελικό του Κυπέλλου, παρά το 1-0 και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς… πανηγυρίζει που δεν έφυγε ο Ιωαννίδης τον Γενάρη και βλέπει Έλληνα μπακ να «παλεύει» για την παραμονή του.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο ενάντια στη Λαμία. Δηλαδή τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, χωρίς να δεχτεί πίσω γκολ, μιας και το κύπελλο Ελλάδος είναι η μόνη διοργάνωση στην οποία ισχύει ακόμη το εκτός έδρας γκολ. Κάτι που σημαίνει ότι στο Τριφύλλι θα έπρεπε να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Παρόλα αυτά, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση μπορούμε να πούμε πως το 1-0 είναι ένα σκορ που αδικεί αισθητά μια ομάδα που είχε 12-0 κόρνερ, δεν δέχθηκε καμία φάση που να άξιζε αναφοράς, παρά μόνο ένα σκοτωμένο σουτ του Ρόμανιτς, ενώ και στην επίθεση δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Ευκαιρίες που έμειναν αναξιοποίητες, από τη στιγμή που οι πράσινοι είτε έχασαν μερικά άχαστα, είτε έβλεπαν τον Σαράνοφ να αποκρούει το ένα σουτ μετά το άλλο.

Όπως και να έχει το πρώτο βήμα για την πρόκριση σε έναν τελικό μετά από αρκετά χρόνια έγινε και η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται το παραμικρό ενάντια σε ένα κλαμπ που κατέβηκε στην Λεωφόρο με μοναδικό σκοπό το να κάνει καθυστερήσεις και να μην έχει τη θέληση να παίξει ποδόσφαιρο. Κάτι που σημαίνει ότι εάν θελήσει να παίξει πιο επιθετικά η Λαμία στη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης, τότε δεν αποκλείεται να το πληρώσει και... ακριβά.
 

Εξάλλου, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, εκτός από τη νίκη με 1-0, γνωρίζει ότι θα της αρκεί στο... χειρότερο σενάριο και ήττα με 2-1 για να περάσει. Ούτως ή άλλως, αυτή η Λαμία δεν πείθει σε καμία περίπτωση πως θα μπορέσει να βάλει τρία γκολ στον Παναθηναϊκό!
 

Όσον αφορά τα πρόσωπα δεν γίνεται να μη σχολιαστεί το τρομερό ματς του Κώτσιρα, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και είχε το κουράγιο να σώζει κατοχές και να τρέχει μέχρι και το 98΄, κάνοντας ίσως την καλύτερη του φετινή εμφάνιση, στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρήσει τη θέση του στο ροτέισον, ενόψει και της νέας χρονιάς.
 

Τέλος στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι που τον περασμένο Γενάρη δεν πούλησαν τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και σημείωσε ένα γκολ που θα μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπάσιμο" Παναθηναϊκού για δύο πρώην NBAers - Αυτός είναι η... καψούρα του Πεδουλάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags