Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα… μεταγραφή ο Κουρμπέλης - Δίνει απαντήσεις ο Πούγγουρας - Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-22 14:53:00

Νέα… μεταγραφή ο Κουρμπέλης - Δίνει απαντήσεις ο Πούγγουρας - Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Μπερνάρ

Νέα… μεταγραφή ο Κουρμπέλης  - Δίνει απαντήσεις ο Πούγγουρας - Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Μπερνάρ

Οι Σπόραρ και Τσέριν που... ξεπληρώνουν και η φόρμα του Βέρμπιτς! Γιατί η νίκη του Τριφυλλιού απέναντι στον Ιωνικό ήταν απαραίτητη, οι παίκτες που αλλάζουν την ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τι να περιμένουμε για τα επόμενα παιχνίδια...

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη την πρώτη χρονιά στην οποία κάνει πρωταθλητισμό μετά από αρκετές σεζόν! Και στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και όχι το εάν μια ομάδα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, της κυνικότητας, οι πράσινοι παίρνουν... άριστα 10, μιας και χρειάστηκαν μια ατομική ενέργεια του Σπόραρ και την ψυχραιμία του Αϊτόρ από την άσπρη βούλα για να κάμψουν την αντίσταση του αξιόμαχου Ιωνικού.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι πράσινοι δεν είναι ακόμη έτοιμοι στο 100%! Κάτι που είναι απολύτως λογικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει στα πιτς τον Μπαρτ Σένκεφελντ και να περιμένει τον Βέρμπιτς να δεθεί ακόμη περισσότερο με την ομάδα, αλλά φυσικά και την άφιξη του Μπερνάρ, ο οποίος θα δώσει άλλη ώθηση στους πράσινους και θα τους κάνει ακόμη πιο επιθετικογενείς.

Όσον αφορά τους παίκτες που ήδη υπήρχαν στην ομάδα θα ξεκινήσουμε... αντίστροφα και πιο συγκεκριμένα από δύο παίκτες που είδαμε ελάχιστα πέρυσι. Αναφερόμαστε φυσικά στους Κουρμπέλη και Πούγγουρα, δύο ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τραυματισμούς. Ειδικά όμως ο δεύτερος θα λέγαμε πως είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχει αδικήσει κάπως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τη στιγμή κιόλας που ο Σάρλια δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Ο Πούγγουρας απέδειξε χθες ότι από το υπάρχον ρόστερ θα έπρεπε να λογίζεται ως η τρίτη επιλογή για τα μετόπισθεν και όχι να έρχεται πιο πίσω στο ροτέισον από τον Κροάτη στόπερ! Εξάλλου, και ο Γιοβάνοβιτς έσπευσε να κάνει ειδικά αναφορά στον Πούγγουρα τονίζοντας πως: «Θα πω και για τον Πούγγουρα, που ήταν καλός και στα φιλικά, ήταν θετική η εμφάνιση του και σήμερα και αυτό με ικανοποιεί». Κάτι που επιβεβαιώνει ότι ο Έλληνας στόπερ κερδίζει σιγά σιγά στο ροτέισον τον Σάρλια.

Σχετικά με τον αρχηγό της ομάδας, έκανε το καλύτερο του ματς από την ημέρα που επέστρεψε στην ενεργό δράση, μιας και ήταν κυριολεκτικά παντού, ενώ στάθηκε άτυχος και στη φάση του 30΄, όπου θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ. Ουσιαστικά δίνει μια έξτρα λύση αξιοπιστίας στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αποτελεί μια εσωτερική μεταγραφή, αφού μοιάζει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το διάστημα που είχε επιστρέψει πέρυσι.

Από εκεί και πέρα οι Σπόραρ και Τσέριν έχουν ξεκινήσει την απόσβεση, μιας και δείχνουν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο πρώτος που ήρθε και αργότερα έχει καταφέρει σε 2,5 εμφανίσεις να κερδίσει μια αποβολή, να βάλει ένα γκολ και να κερδίσει και ένα πέναλτι. Δείχνει ότι είναι λύση από το πάνω ράφι και θα μας προξενήσει εντύπωση εάν δεν βάλει τουλάχιστον 12-13 γκολ μέσα στη σεζόν. Ο Τσέριν δείχνει πως έχει έρθει για να πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του και βάζει δύσκολα στον Γιοβάνοβιτς για την βασική ενδεκάδα ενόψει της συνέχειας και ενώ υπάρχουν στο ρόστερ και οι Μπερνάρ, Αλεξανδρόπουλος, χωρίς να υπάρχει η επιβάρυνση των ευρωπαϊκών αγώνων.

Κλείνοντας, είναι αρκετά σημαντικό για τους πράσινους να μην χάσουν το παραμικρό βαθμολογικό έδαφος, μέχρι την πρώτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, διότι στη συνέχεια θα έχει επιστρέψει ο Σένκεφελντ ενώ θα είναι έτοιμος στο 100% ο Βέρμπιτς και θα πλησιάζει σε αγωνιστική ετοιμότητα ο Μπερνάρ, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στη χώρα μας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι οι Big-5 θα ήθελαν τον Παλάσιος - Γιατί έπνιξαν τη Λεωφόρο στο νερό; - Μόνος του ο Τσιγκρίνσκι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags