Facebook Pixel Άρης: Δεν βρέχει, είναι ο Άρης που σας φτύνει - Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις αστείες υποθέσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 19:58:00

Δεν βρέχει, είναι ο Άρης που σας φτύνει - Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις αστείες υποθέσεις

Sportdog Team
Δεν βρέχει, είναι ο Άρης που σας φτύνει - Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις αστείες υποθέσεις

Για ακόμη μια φορά δικαιωμένος! Γιατί ποιος ξέχασε το -6 το περσινό; Ο Βασίλης Δερμεντζόγλου γράφει για την δικαίωση του Άρη στην υπόθεση του Φιορίν Ντορμισάι και τα όσα... περίεργα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια!

Επιτέλους απόφαση, επιτέλους φως δικαιοσύνης: Μετά από σχεδόν 18 μήνες το CAS αποφάνθηκε για την υπόθεση Ντουρμισάι δικαιώνοντας περίτρανα την ΠΑΕ Άρης καθώς δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη και ως εκ τούτου ακυρώνει την απόφαση απαγόρευσης μεταγραφών που είχε πέσει σαν πέλεκυς στο κεφάλι του Θεού του πολέμου!

Η απόφαση απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στον Αρη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΦΙΦΑ για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι κρεμόταν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια πάνω από το κεφάλι του Άρη. Όπως θυμάστε, είχε καταλογιστεί ευθύνη για τη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή, ενώ υπήρχε ban μεταγραφών τον Ιανουάριο του 2020. Ωστόσο τότε οι κίτρινοι δεν είχαν κάνει τίποτα αλλά από το να ακολουθήσουν τη οδό που τους έδειξε η ΕΠΟ η οποία είχε προχωρήσει στην έκδοση δελτίου του ποδοσφαιριστή επιτρέποντας ουσιαστικά τη χρησιμοποίησή του.

Ο Άρης χρησιμοποίησε τον Φιορίν Ντουρμισάι σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και τρεις κυπέλλου, σχεδόν ποτέ ως βασικό. Ακολουθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΦΙΦΑ που τιμωρεί της ΠΑΕ Άρης με ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο η οποία επιβλήθηκε τον Μάιο του 2020 τινάζοντας τον αέρα το αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας. Οι «κίτρινοι» προσέφυγαν στο CAS για την ανατροπή της απόφασης του πρωτοβάθμιου οργάνου της ΦΙΦΑ διατηρώντας έτσι το δικαίωμα των μεταγραφών λόγω εκκρεμοδικίας και η προσφυγής τους εκδικάστηκε τον Φεβρουάριου του 2021, αλλά χρειάστηκε να περάσουν ακόμη 18 μήνες για να εκδοθεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου της Λοζάνης που σήμερα δικαίωσε οριστικά την απόφαση της ΦΙΦΑ! Η ποινή ακυρώθηκε, ο Άρης παίρνει πίσω τα χρήματα που ξόδεψε για τον δικαστικό του αγώνα και πορεύεται και πάλι κυνηγώντας τα γκολ στο χόρτο, κάτι που κάποιοι δεν μπορούνε να το αντέξουν!

Είναι η δεύτερη φορά που ο Άρης κατηγορείται άδικα και κατορθώνει να δικαιωθεί. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον πόλεμο και τους -6 που ταλαιπώρησαν την ομάδα πέρυσι. Και φυσικά πρέπει να αναρωτηθούμε για το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις αστείες υποθέσεις και ποιος είναι ο στόχος τους.

Για ακόμη μια φορά ο Άρης είναι δικαιωμένος...

Κάποιοι ίσως αισθανθήκατε μια δροσιά. Δεν βρέχει, είναι ο Άρης που σας φτύνει. Κατάμουτρα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags