Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Φωτιές» Ραπτόπουλου για Ολυμπιακό! Για 7 γκολ το ματς! Ο Μίτσελ «έδωσε» Σισέ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-07 12:58:00

Kράξιμο Ραπτόπουλου σε Μίτσελ-Σισέ! "Έντι Μέρφι o Γκάρι - Για 7 γκολ το ματς - Γιατί γιουχάρουν;" (Vid)

του Κωστή Ραπτόπουλου
Kράξιμο Ραπτόπουλου σε Μίτσελ-Σισέ! "Έντι Μέρφι o Γκάρι - Για 7 γκολ το ματς - Γιατί γιουχάρουν;" (Vid)

Ήταν για περισσότερα γκολ. «Καρυπίδη ρώτησατε για φορ;». Σφοδρή κριτική του Θεσσαλονικιού ποδοσφαιρικού αναλυτή στην ομάδα του Πειραιά.  

Σφοδρή κριτική έκανε ο Κωστής Ραπτόπουλος στον Ολυμπιακό, για την ήττα από την Καραμπάγκ με 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Θα ξεκινήσω από την άμυνα. Το ότι παίζει ο Βρσάλικο δεξί στόπερ δίπλα στον Σισέ, σημαίνει, ότι εκτός από τον Μανωλά που ήταν για... κλωτσιές, είναι παλαίμαχος και ο Παπασταθόπουλος. Δεν είναι αμυντικό δίδυμο το Βρσάλικο-Σισέ. Και μετά βλέπουμε τριάδα στο κέντρο Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Κουντέ. Παραδόξως ο Εμβιλά ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο έναντι των άλλων δύο. Με αυτό το κέντρο όμως έφταναν οι Αζέροι πολύ εύκολα μέχρι τη γραμμή της άμυνας του Ολυμπιακού και χτυπούσαν από την αριστερή πλευρά που ήταν ο Ρέαμπτσιουκ.

 

Θεωρώ, ότι το 0-3 είναι ένα τιμητικό σκορ για τον Ολυμπιακό, γιατί η τσαπατσουλιά της τελικής πάσας των παικτών της Καραμπάγκ δεν είχε προηγούμενο. Έβγαλαν 12 με 13 πάσες στο όριο του οφσάιντ, για να μπούνε μέσα στα δίχτυα. Αυτό που έγινε στο κέντρο και στην αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού είναι ασύλληπτο. Οι παίκτες δεν έχουν πρέσινγκ πάνω στον αντίπαλο, δεν έχουν μεγάλη κατοχή της μπάλας. Και όταν μπαίνει ο αντίπαλος στη μεγάλη περιοχή, μπαίνει κατά μέτωπον και είναι ανοικτός ο Ολυμπιακός σαν το @#$%>%.

Το σκορ είναι πλασματικό με τον Τζολάκη να είναι από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού, έκανε 3-4 πολύ καλές αποκρούσεις. Η επιπολαιότητα της Καραμπάγκ έφεραν το αποτέλεσμα στο 0-3. Το ματς θα μπορούσε να λήξει 1-6 ή 1-7 με την εικόνα των ομάδων.

Όταν δεν παίζει ο Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός είναι 70% πίσω και σε δημιουργία και σε εκτέλεση. Διότι βγαίνει από την περιοχή, παίρνει τη μπάλα και πασάρει. Έχει ένα παιχνίδι, το οποίο είναι απρόβλεπτο για τον αντίπαλο. Δεν ξέρεις τις κινήσεις που μπορούν να γίνουν με και χωρίς τη μπάλα. Αυτόν τον Κορεάτη που πήραν, τον Ουί Τζο πού τον βγήκαν; Τον Καρυπίδη ρώτησαν; Γιατί ο πρόεδρος του Άρη στους 20 σέντερ φορ δεν πετυχαίνει κανέναν.

Ο Ροντρίγκες είναι μονίμως τραυματίας και χωρίς ρυθμό. Ούτε μαρκάρει, ούτε ντριπλάρει, ούτε μπαίνει μέσα. Ο Έντι Μέρφι στον “Δάσκαλο για κλάματα”. Σέντερ φορ και πλαϊνοί ήταν για πλάκα. Το σπουδαιότερο. Εκεί που το ματς πήγαινε να γίνει 0-5, πέταξε έξω τον Σισέ, για να τον δώσει στον κόσμο, ότι αυτός φταίει. Δηλαδή η π@@#$α σου δεν έχει όρια. Έκανε διπλό λάθος ο Γάλλος και στην πάσα και στο μαρκάρισμα στο 0-2. Τον πέταξε έξω για να φάει τη γιούχα ο Σισέ. Με Βρσάλικο και Εμβιλά στόπερ και μετά τί έχεις;

Μαρσέλο με φυσική κατάσταση από κεμπάπ, έχοντας φάει ένα λόχο πρόβατα. Του έκαναν μια μπαλιά και έπεσε κάτω. Έβαλε και τον Βαλμπουενά. Έβαλε και τον Καμαρά.

Εσείς που γιουχάρετε, ξέρετε γιατί γιουχάρετε και ποιούς; Διοίκηση, προπονητή ή παίκτες; Τί γιούχαρε ο κόσμος; Αυτό θέλει μία αποκρυπτογράφηση. Ο Θαναηλάκης πληρώθηκε με τα ντεσιμπέλ.

Ο Μίτσελ είναι τυχερός και έχει μεγάλη ευθύνη στη σύνθεση της ομάδας. Έπαιξε με ψηλά την άμυνα. Τον προειδοποίησε η Καραμπάγκ. Ακυρωθέν γκολ στο όριο. Αν ζούσε ο Αλέφαντος θα του έβαζε κουστούμι γαμπρού. Τυχερός ο Ολυμπιακός για 0-3.  

Δείτε την παρέμβασή του μετά το 0-3 με την Καραμπάγκ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags