Facebook Pixel Πέντε λόγοι για να κερατώσεις χωρίς τύψεις τη σύντροφό σου!
| 2014-02-04 14:08:00

Πέντε λόγοι για να κερατώσεις χωρίς τύψεις τη σύντροφό σου!

Πέντε λόγοι για να κερατώσεις χωρίς τύψεις τη σύντροφό σου!

Υπάρχουν περιθώρια για έναν άνδρα στο "δικαιολογημένο" κέρατο; 

Το κέρατο είναι "ανεπίτρεπτο" και μη αποδεκτό για κάθε γυναίκα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολόγία και σε περίπτωση που γίνετε "τσακωτοί" από τη σύντροφό σας σίγουρα καταλήγετε να "τρώτε παντόφλα".

Αρχίζει η γρίνια, η κρεβατομουρμούρα, ο ασφυκτικός έλεγχος λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης και πιθανότατα να καταλήξετε να σας πετάξουν εκτός σπιτιού και να φιλοξενηθείτε στο σπίτι του εργένη φίλου σας που με ευχαρίστηση θα σας "κοπανάει" στα μούτρα το κλασικό "εγώ σου τα ΄λεγα μείνε ελεύθερο πουλί". 

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όμως που οι γυναίκες είναι υπεύθυνες και ωθούν τους άνδρες στο να της κερατώσουν. Μερικούς λοιπόν από τους λόγους που δικαιολογούν ή αν θέλετε δικαιώνουν το ανδρικό κέρατο θα δούμε παρακάτω.

1. Δεν περιποιείται πια τον εαυτό της

Το μανικιούρ-πεντικιουρ και η καθημερινή αποτρίχωση στις γαμπούλες και στο αιδοίο ανήκει πια στο παρελθόν. Πάνε πια οι μέρες που απολαμβάνατε ατελείωτα το σεξ μαζί της γιατί δεν χορταίνατε να χώνετε τη γλωσσίτσα σας στο λείο και απαλό "γατάκι" της. Τώρα ακουμπάτε τα ποδαράκια της και νιώθετε ότι ακουμπάτε κάκτο και το λείο αιδοίο έχει δώσει τη θέση του σε ένα θάμνο με μια τεράστια ταμπέλα "και στο βάθος δάσος".

2. Έχει χάσει πια το ενδιαφέρον της για το "άθλημα"

Και εκεί που πλέατε σε πελάγη ευτυχίας που ο "πελαργός" σας έφερε δώρο το διάδοχό σας και με μεγάλη σας χαρά ανακοινώσατε ότι γίνατε μπαμπάκας πού να ξέρατε τι θα επακολουθήσει. Δεν έφταναν οι τόσοι μήνες αποχής από το σεξ επειδή κατανοούσατε την κατάσταση της εγκυμοσύνης και επειδή η μεγάλη κοιλίτσα έκανε τα πράγματα αρκετά δυσκίνητα για να το απολαύσετε τώρα ξύπνησε στη σύντροφό σας το "μητρικό ένστικτο". Έχετε περάσει πριν καν να το καταλάβετε σε δεύτερη μοίρα γιατί ασχολείται αποκλειστικά με το μωρό και φυσικά το σεξ έχει γίνει ξεχασμένη υπόθεση.

3. Γκρινιάζει συνέχεια ότι είναι κουρασμένη από τη δουλειά και δεν υπάρχει χρόνος για σεξ

Εντάξει δείξατε κατανόηση ότι είναι εργαζόμενη γυναίκα. Κουράζεται να προλαβαίνει τα καθήκοντά της στη δουλειά και να φροντίζει παράλληλα το σπίτι. Σίγουρα είναι καλό το ότι έχει το δικό της "πορτοφόλι" και δεν αδειάζει το δικό σας ή δεν" γονατίζει" την πιστωτική σας. Με τα "συζυγικά" καθήκοντα όμως τι γίνεται; Σήμερα 9 στις 10 γυναίκες εργάζονται, αν όλες λοιπόν είχαν το ίδιο "σκεπτικό" 9 στους 10 άνδρες θα καταλήγανε στον αυνανισμό; 

4. Φέρνει τους γονείς της να εγκατασταθούν σπίτι σας

Γροθιά στο στομάχι θα πονούσε λιγότερο. Τώρα έχετε στο κεφάλι σας και την αξιαγάπητη πεθερά να αστυνομεύει κάθε σας κίνηση. Όσο για το σεξ θα πρέπει να γίνεται με άκρα μυστικότητα και αλίμονό σας αν σας ξεφύγουν μερικά βογγητά!. Τόσο καταπιεσμένο το sex πώς να το κάνεις o άμοιρος που δεν σου σηκώνεται ούτε με κάρβουνο;

5. 'Εχετε κουραστεί με τα σεξουαλικά ταμπού

Της κάνεις όλα τα χατήρια, την παρακαλάς γονυπετής, της αγοράζεις ολόκληρη την collection της Louis Vuiton και εκείνη δε λέει να σου κάνει το στοματικό των ονείρων σου. Και στο φινάλε τι ζήτησες ο κακόμοιρος; να γίνει για μια φορά το ...βαθύ λαρύγγι. Όσο για τα οπίσθιά της κάθε φορά που τολμάς να προσπαθήσεις να διεισδύσεις από την "πίσω πόρτα" σου κουτσάρει ένα μεγάλο ΟΧΙ μεγαλύτερο από εκείνο της 28ης Οκτωβρίου. 

Πηγή: sirina.tv


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags