Facebook Pixel Στοματικό σεξ: Το νέο είδος που απογειώνει τον άνδρα!
| 2020-11-13 11:27:00

ΗΡΘΕ! Το νέο είδος στοματικού σεξ που απογειώνει!

Sportdog Team
ΗΡΘΕ! Το νέο είδος στοματικού σεξ που απογειώνει!

Το στοματικό σεξ όπως και κάθε άλλου είδους σεξ περιλαμβάνει μια πληθώρα ερωτικών τεχνικών που η γυναίκα μπορεί να αξιοποιήσει για την απόλαυση του συντρόφου της και τη δική της.

Υπάρχει μια νέα τεχνική που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Το κλασικό στoματικό σεξ περιλαμβάνει την κίνηση και των δυο χεριών της γυναίκας το ένα να κρατά το πέος με μια χαλαρή γροθιά και το άλλο να γλιστρά κατά μήκος ερεθίζοντας στο τέλος τις νευρικές απολήξεις της βαλάνου.

Το νέο είδος στοματικού σεξ, το περιστροφικό ή στριφογυριστό όπως το αποκαλούν, έρχεται να προσθέσει ένταση στο κλασικό είδος. Ο συνδυασμός αποφασιστικών κινήσεων με τα δάχτυλα και απαλών με τη γλώσσα δίνει υπέροχη αίσθηση τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα.

Η διαφορά της τεχνικής βρίσκεται στο τέλος της κίνησης. Όταν η γυναίκα φτάνει στη βάλανο, φροντίζει να κάνει περιστροφικές κινήσεις με τα δάχτυλά της και ταυτόχρονα ερεθίζει πολύ απαλά μόνο το χείλος της βαλάνου. Παράλληλα χτυπά ελαφρά το χαλινό. Όσα ζευγάρια το δοκίμασαν μιλούν για μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags