Facebook Pixel Αποκάλυψη Έλληνα πορνοστάρ για Τζούλια! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-02-13 11:45:00

Αποκάλυψη Έλληνα πορνοστάρ για Τζούλια! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη Έλληνα πορνοστάρ για Τζούλια! (ΦΩΤΟ)

Απίθανο παρασκήνιο από πρωταγωνιστή της Sirina για παλιά ταινία της Αλεξανδράτου...

Από τη στιγμή που αποφάσισε να συμμετάσχει σε τέτοιες ταινίες, από το 2011 και μετά, έχει πάρει μέρος σε εννέα dvd που έχουν κυκλοφορήσει.

Ο Νίκος, ο Πατρινός, όπως είναι το ...καλλιτεχνικό του, δεν έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή του στα πορνό της Sirina και μιλάει στο patrasevents.gr για τις εμπειρίες του, αποκαλύπτοντας ένα απίθανο παρασκήνιο με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου. 

-Τι είναι αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση στο να συμμετάσχεις στις ταινίες της Sirina;

Δεν είχα δουλειά και ήμουν άνεργος. Μου άρεσε όμως και σαν ιδέα. Πήρα έτσι την απόφαση να το κάνω, χωρίς να γνωρίζω τίποτα από τον χώρο και χωρίς φυσικά να ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω.

- Πώς ένιωσες όταν χρειάστηκε να παίξεις για πρώτη σου φορά στο γύρισμα μιας τέτοιας ταινίας;

Σίγουρα στην αρχή αμήχανα. Δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις γνωρίζοντας ότι έχεις μία κάμερα μπροστά σου και σε κοιτάζει τόσο κόσμος. Χρειάζεται να κάνεις σεξ με μία άγνωστη, ενώ σε βλέπουν τόσα μάτια γύρω σου.

- Οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν σε τέτοιες ταινίες πώς είναι πάνω στο γύρισμα;

Είναι όπως δείχνουν. Προσπαθούν να είναι αισθησιακές και ερωτικές. Σκοπός τους είναι να ερεθίσουν τον συμπρωταγωνιστή τους γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να ερεθίσουν το κοινό που τις βλέπει.

-Πες μου ένα σκηνικό που να σου έχει μείνει χαρακτηριστικό; Νομίζω δεν ήταν να συμμετάσχεις και σε ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου;

Με την Τζούλια δεν είχα παίξει τελικά μαζί. Θυμάμαι όμως δύο παιδιά που ήταν να παίξουν μαζί της και οι οποίοι βλέποντας την στις πρόβες πριν από τα γυρίσματα, τα ...έπαιξαν στην κυριολεξία! Η Τζούλια έτσι τσαντίστηκε αρκετά σε εκείνη τη φάση περιμένοντας και σηκώθηκε και έφυγε από τα στούντιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags