Facebook Pixel Χαμός! Τί έκανε η Τζούλια στις Κάννες; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2016-05-14 00:15:00

Χαμός! Τί έκανε η Τζούλια στις Κάννες; (ΦΩΤΟ)

Χαμός! Τί έκανε η Τζούλια στις Κάννες; (ΦΩΤΟ)

Φοβερή στυλιστική κίνηση από τη διάσημη ηθοποιό.

Στη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Julia Roberts αψήφησε τους αυστηρούς κανόνες της μόδας και του dress code. Αν και η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή και έλαβε θετικά σχόλια, την ώρα που περπάτησε στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας Monster Money, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον George Clooney, όλοι πρόσεξαν πως η διάσημη ηθοποιός δεν φορούσε παπούτσια. Όπως διαβάζουμε στο Lifo.gr, όταν η Roberts σήκωσε το μακρύ, μαύρο Armani Privé φόρεμά της αποκαλύφθηκε πως η ηθοποιός ήταν ξυπόλυτη.

Αυτή η "εξέγερση" κατά της μόδας, έρχεται μόλις ένα χρόνο μετά το περσινό θόρυβο που προκάλεσε η απόφαση των διοργανωτών να επιβληθούν αυστηροί κανόνες σε γυναίκες, ενώ φέρεται να έδιωξαν και ομάδα γυναικών από την προβολή της ταινίας Carol επειδή δεν φορούσαν ψηλά τακούνια. Το λεγόμενο "Heelgate" πήρε μεγάλες διαστάσεις και συζητήθηκε πολύ το 2015 ενώ οι διοργανωτές αντέκρουσαν τις κατηγορίες και είπαν πως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό στο οποίο εμπλέκονταν ένας συγκεκριμένος άντρας από τους φύλακες ασφαλείας της πρεμιέρας.

Φέτος, ακόμη περισσότεροι ηθοποιοί παίρνουν θέση ενάντια στις άνισες κατευθυντήριες γραμμές για το dress code.Η Kristen Stewart ήταν μια από αυτές που έθιξαν το θέμα στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ καθώς είπε πως τέτοιου είδους κανόνες δεν πρέπει να υπάρχουν και δεν μπορεί να γίνεται διαχωρισμός για το στιλ που επιλέγουν άντρες και γυναίκες, ειδικά στο θέμα των παπουτσιών. H Julia Roberts δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την εμφάνισή της χθες ενώ όπως μεταδίδει τοπ Vanity Fair, κατά την άφιξή της φορούσε κανονικά τα παπούτσια της και τα έβγαλε όταν ήρθε η ώρα να περπατήσει στο πολυφωτογραφημένο κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags