Facebook Pixel Τα «όχι» της Έλλης που απογοήτευσαν τον Μπόγρη
Life
| 2013-11-01 18:26:00

Τα «όχι» της Έλλης που απογοήτευσαν τον Μπόγρη

Τα «όχι» της Έλλης που απογοήτευσαν τον Μπόγρη

Καιρό δεν είχαμε να μάθουμε νεότερα από το ερωτικό μέτωπο Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης; Ε, ήρθε η ώρα να μάθουμε νέες... εξελίξεις από το love story, που αυτή τη χρονιά περνάει τα ζόρια της, λόγω απόστασης.

Ο 24χρονος μπασκετμπολίστας μένει στη Θεσσαλονίκη (αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ) και η Έλλη στην Αθήνα. Αλλά δεν έφταναν τα χιλιόμετρα του Μπόγρη, διαβάζουμε τώρα στο περιοδικό YES, ότι ήρθε η καλή του και τού έκανε την καρδιά περιβόλι.

 

Μεγαλοπρεπέστατα «όχι» άκουσε από το στόμα της όταν εκείνη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδα και του Γιώργου Λιάγκα. Και μπορεί η Κοκκίνου να μίλησε με τα καλύτερα για τον αγαπημένο της, λέγοντας ότι της εξαφάνισε τις ανασφάλειες και ότι είναι πιο ώριμος ακόμη και από συνομήλικους της (40 plus), όμως σε θέμα γάμου και παιδιού ήταν απόλυτη. «ΟΧΙ».

 

Η αοιδός με κατηγορηματικό τρόπο εξήγησε ότι ένα δεύτερο παιδί της φαίνεται βουνό, ενώ και ο δεύτερος γάμος δεν είναι στα σχέδια της. Κι εκεί, που ο Μπόγρης την ένιωσε την απογοήτευση, η καλή του άφησε μια χαραμάδα – γιατί ποτέ μη λες ποτέ – και χαμογέλασε το χειλάκι του.

 

Μέχρι που η Έλλη στην ερώτηση του Λιάγκα, αν ο Μπόγρης θελήσει να αποκτήσει στο μέλλον οικογένεια, απάντησε: «Μακάρι». Ε ναι, αυτό πώς να το κάνεις είναι ένα σοκι όταν το ακούς.

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags