Facebook Pixel Αποκάλυψη-σοκ: "Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ"!
Life
| 2013-11-28 13:00:00

Αποκάλυψη-σοκ: "Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ"!

Αποκάλυψη-σοκ: "Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ"!

Σοκαριστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις τελευταίες μέρες της ζωής του Μάικλ Τζάκσον! Ποιος αποκάλυψε και τι σε δηλώσεις που κάνουν το γύρο του κόσμου!

Αποκαλυπτικός και σοκαριστικός ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μουράι στη συνέντευξη που έδωσε στη "Mail on Sunday".

Ο γιατρός μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του για τη σχέση που είχει αναπτύξει με τον βασιλιά της ποπ, λίγο αυτός αφήσει την τελευταία πνοή. 

Ο Κόνραντ Μουράι δήλωσε ότι ο Μάικλ Τζάκσον, εκτός από τα τρία του παιδιά, εμπιστευόταν μόνο εκείνον και δεν άφηνε κανέναν άλλο να μπει στο δωμάτιό του.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν άφηνε ούτε τις υπηρέτριες του να πλένουν τα εσώρουχα γιατί φοβόταν ότι θα τα πουλούσαν.

"Θέλετε να ξέρετε πόσο κοντά ήμασταν με τον Μάιλ; Κρατούσα το πέος του κάθε βράδυ! Έπρεπε να του βάλω έναν καθετήρα - προφυλακτικό για να κάνει τα ούρα του. Δεν είχε συναίσθηση και είχε ακράτεια! Δεν ήξερε πώς να βάζει προφυλακτικό και έτσι το έκανα εγώ για εκείνον"!

"Στο τέλος της ζωής του βρισκόταν μέσα σε μία κρίση, ήταν γεμάτος πανικό και δυστυχία. Προς το τέλος ο Μάιλ ήταν ένας διαλυμένος άνθρωπος. Προσπάθησα να τον προστατεύσω αλλά με πήρε μαζί του!", πρόσθεσε. 

Ο Μουράι ήταν και ο άνθρωπος ο οποίος ανακοίνωσε τον θάνατο του Μάικλ στην κόρη του Παρίς: "Πήγα μέσα στο δωμάτιο. Η Πάρις με κοίταξε στα μάτια και είπε: Είναι ο μπαμπάς νεκρός; και της είπα ναι".

Ο ίδιος χαρακτήρισε "αδελφική" την σχέση του με τον βασιλιά της ποπ ενώ συμπλήρωσε ότι η διετής φυλάκιση του ήταν ένας εφιάλτης. Συνεχίζει να επιμένει ότι δεν ευθύνεται αυτός για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον: "Δεν σκότωσα τον Μάικλ Τζάκσον. Ήταν εθισμένος στα φάρμακα. Ο Μάικλ Τζάκσον σκότωσε κατά λάθος τον Μάικλ Τζάκσον".

Ο Κόνραντ Μουράι κατέληξε: "Ο Μάικλ σύρθηκε στην άβυσσο της σωματικής και ψυχικής οδύνης εξαιτίας της περιοδείας του στο Λονδίνο!".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags