Facebook Pixel "Αυτά έκανε ο Πέτγουεϊ πάνω στην πίστα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-12-03 12:00:00

"Αυτά έκανε ο Πέτγουεϊ πάνω στην πίστα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αυτά έκανε ο Πέτγουεϊ πάνω στην πίστα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έζησε από κοντά το νέο σόου του Μπρεντ Πέτγουεϊ στον Πάνο Κιάμο και αρθρογραφεί στον sportdog για τον "γλεντζέ" Αμερικανό άσο του Ολυμπιακού!

Το βράδυ του Σαββάτου (30 Νοεμβρίου) είδα και εγώ για πρώτη φορά το σόου Πέτγουεϊ στο Club 22. Ήμουν στα καμαρίνια την ώρα που ανέβηκε στην πίστα και ξαφνικά άκουσα μία φωνή πολύ διαφορετική από αυτή του Πάνου (Κιάμου) να τραγουδάει με σπαστά ελληνικά το "Φωτιά με φωτιά".

Δεν είχα ξαναδεί ποτέ τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και δεν γνώριζα ότι υπήρχε ...προϊστορία! Με πληροφόρησαν ότι είναι μεγάλος φαν του Κιάμου και πως έρχεται συχνά! Εκείνο το βράδυ, ο ίδιος ο Πάνος του έδωσε το μικρόφωνο να τραγουδήσει.

Πραγματικά έπαθα με το κέφι που δημιούργησε. Ήταν πολύ ευγενικός, χόρευε και μας πέταγε λουλούδια. Φάνηκε ότι είναι γλεντζές και ευχαριστιέται κάθε στιγμή της ζωής του. Μου αρέσει πολύ, όταν οι άνθρωποι είναι έξω καρδιά, αυθόρμητοι. Δεν πάει να είσαι ο ...πρίγκιπας Γουίλιαμ, γιατί να μη βγεις έξω και να περάσεις καλά; Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ...στημένα πράγματα, οπότε χάρηκα πολύ την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.



Και από τα του Club 22, θα ήθελα να περάσουμε σε ένα άλλο θέμα που αφορά την τηλεόραση. Ανυπομονώ να δω το "Voice" που ετοιμάζεται στον ΑΝΤ1. Το κόνσεπτ του παρουσιάζεται ενδιαφέρον. Φέρνει σε X Factor, αφού ο κάθε μέντορας-κριτής αναλαμβάνει καλλιτέχνες με τους οποίους αποκτά αμεσότητα. Ωστόσο, η ουσιώδης διαφορά με το προηγούμενο σόου είναι ότι οι τραγουδιστές-τραγουδίστριες επιλέγονται με βάση τη φωνή και όχι την εμφάνισή τους.

Έχοντας βιώσει την εμπειρία του X-Factor ως διαγωνιζόμενη, είμαι σε θέση να ξέρω, ότι τα πρόσωπα που θα είναι στην κριτική επιτροπή δεν θα έχουν εύκολο έργο. Θα πρέπει να αντιληφθούν και να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις δυνατότητες ενός τραγουδιστή, καλύπτοντας τις αδυναμίες του. Αυτό για παράδειγμα δεν είχε συμβεί στην περίπτωσή μου και δεν το λέω ως παράπονο. Δεν είχε καταλάβει ο κύριος Λεβέντης, τί ήθελα να κάνω. Πρότεινα διάφορα πράγματα και έβλεπα τη δυσπιστία στα μάτια του. Δεν με εμπιστεύτηκε, ώστε να βγάλω προς τα έξω στοιχεία που διέθετα.

Ακούγεται ότι στο "Voice", ο Αντώνης Ρέμος θα είναι ένας από τους κριτές. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να τον δω σε αυτόν τον ρόλο! Πώς θα διαχειριστεί και θα αναδείξει τα ταλέντα. Ανυπομονώ πολύ να δω το νέο σόου. Εξάλλου ό,τι καινούριο είναι και ιντριγκαδόρικο. Όλος ο κόσμος θέλει να το δει. Επίσης μέσα από τέτοια παιχνίδια βγαίνουν ταλέντα.

ΥΓ: Στενοχωρήθηκα πολύ όταν πληροφορήθηκα τον χαμό του Paul Walker. Ιδιαίτερα όταν έμαθα ότι ήταν πατέρας ενός νεαρού κοριτσιού. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και κουράγιο στην οικογένειά του.
 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags