Facebook Pixel H νοσοκόμα, ο Μπεργκ και τα κουτσομπολιά! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-01-14 13:00:00

H νοσοκόμα, ο Μπεργκ και τα κουτσομπολιά! (ΦΩΤΟ)

H νοσοκόμα, ο Μπεργκ και τα κουτσομπολιά! (ΦΩΤΟ)

Είδηση με μία σέξι νοσοκόμα, έναν πρωταγωνιστή της τελευταίας αγωνιστικής της Super League και τον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού ανακάλυψε ο σκύλος! Τι έχει συμβεί; 

Ο Μίκαελ Ντάλμπεργκ ήταν από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε στο εντυπωσιακό 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη και κέρδισε απλόχερα το χειροκρότημα των φιλάθλων της "Ελαφράς Ταχιαρχίας".

Ο 28χρονος φορ έχει σύντροφο μία εντυπωσιακή ξανθιά, νοσοκόμα στο επάγγελμα, ονόματι Ίντα Μαρί Ίσακσον, που την Κυριακή βρέθηκε στις εξέδρες της Ριζούπολης και "τρέλανε" κόσμο.

Η καυτή Σουηδέζα συμμετέχει σε μία κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα της πατρίδα της (behindeveryman.se) και "πλασάρει" την προσωπική της ζωή.

Η 28χρονη νοσοκόμα, μαζί με άλλες πέντε συμπατριώτισσές της, οι οποίες είναι επίσης σύντροφοι ποδοσφαιριστών, γράφουν στο συγκεκριμένο σάιτ για τα ψώνια που κάνουν καθημερινά, τα φαγητά που μαγειρεύουν και γενικά ό,τι άλλο κάνουν στην καθημερινότητά τους.

Βεβαίως και ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες ποζάροντας με νάζι στο φακό προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο στην ιστοσελίδα. Από το κουτσομπουλιό που στήνεται στο site δεν τη γλυτώνουν, φυσικά, και οι σύντροφοι-ποδοσφαιριστές.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μία φωτογραφία που "ανέβασε" τελευταία η πανέμορφη Ίντα με τον άσο του Απόλλωνα να κοιμάται στον καναπέ τους σπιτιού τους!

Τι σχέση έχει με όλα αυτά, όμως, ο Μάρκους Μπεργκ;

Η γυναίκα του άσου του Παναθηναϊκού, η πανέμορφη Ζοζεφίν Ρινγκμπλόμ, είναι η δημιουργός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, που έχει κόνσεπτ "πίσω απο κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα". Η σέξι Σουηδέζα είναι μία από τις έξι γυναίκες που προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στο site και είναι φίλη με τη γυναίκα του Ντάλμπεργκ.

Μάλιστα, όπως έμαθε ο σκύλος, τα δύο ζευγάρια μένουν κοντά στην Αθήνα και κάνουν παρέα.

Τη γυναίκα του Μπεργκ, πάντως, την ξέρετε. Την έχετε απολαύσει σε πολλά αφιερώματα όταν ο Σουηδός ήρθε στην Ελλάδα. Γι΄ αυτό ο σκύλος σας παρουσιάζει την ...αποκλειστική νοσοκόμα του Ντάλμπεργκ που προκάλεσε πολλά "εγκεφαλικά" στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags