Facebook Pixel Η Μελέτη απαντάει στις φήμες για τον Γιούρκα!
Life
| 2014-06-11 18:45:00

Η Μελέτη απαντάει στις φήμες για τον Γιούρκα!

Η Μελέτη απαντάει στις φήμες για τον Γιούρκα!

Τη δική της απάντηση στις φήμες για την προσωπική της ζωή έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη και τα όσα λέγονται για την σχέση της με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη...

Το Yupiii επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του Star, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ειδικά μετά από μία πρόσφατη κοινή βραδινή τους έξοδο. Η ίδια, δείχνοντας περισσότερο να διασκεδάζει με τις εν λόγω φήμες, παρά να ενοχλείται, ξεκαθάρισε: «Ναι, γιατί αν ήθελα να κρυφτώ, στα μπουζούκια θα πήγαινα. Εχω αποδείξει ότι αν θέλει κάποιος να κρύψει την προσωπική του ζωή, μπορεί. Δεν τίθεται θέμα σχέσης με τον Γιούρκα».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελεονώρα Μελέτη και ο γνωστός ποδοσφαιριστής γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, μέσω κοινής παρέας. Όσο για την πρόσφατη συνάντησή τους κατά τη διάρκεια της απόδρασής της στην Ελαφόνησο, πληροφορίες του Yupiii αναφέρουν ότι αυτή ήταν εντελώς τυχαία, καθώς οι δυο τους είχαν ταξιδέψει μέχρι εκεί με διαφορετικές παρέες, οι οποίες κατά τη διάρκεια μιας από τις βραδινές τους εξόδους ενώθηκαν.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags