Facebook Pixel Άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του Αντώνη Βαρδή: «Έπιασε από το γιακά πελάτη που τον ενοχλούσε»
Life
| 2014-09-07 17:41:00

Άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του Αντώνη Βαρδή: «Έπιασε από το γιακά πελάτη που τον ενοχλούσε»

Άγνωστα περιστατικά από τη ζωή του Αντώνη Βαρδή: «Έπιασε από το γιακά πελάτη που τον ενοχλούσε»

Για τον «δικό τους Αντώνη Βαρδή», όπως εκείνοι τον γνώρισαν και τον έζησαν, μίλησαν τέσσερις διακεκριμένοι καλλιτέχνες, περιγράφοντας ΑΓΝΩΣΤΑ περιστατικά από τη ζωή του, αλλά και τα πρώτα του βήματα.

Ο 66χρονος μουσικοσυνθέτης, μπορεί να έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη έπειτα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, όμως η μουσική, τα τραγούδια αλλά και ο χαρακτήρας του, θα μείνουν ανεξίτηλα σε όσους τον αγάπησαν.
 

Γιώργος Νταλάρας:

«Επρόκειτο να τραγουδήσει σε ένα σχήμα, και ο ιδιοκτήτης του χώρου, ήθελε να έχει πλήρη αισθητική άποψη για το θέαμα. Πλησίασε τον Αντώνη στο διάλειμμα της πρόβας, και του είπε με πολύ γλυκό τρόπο, κοιτάζοντας τα μαλλιά του: “Αντώνη μου, τώρα που θα αρχίσει το πρόγραμμα, μήπως θα ήταν καλό να φροντίσουμε και λίγο την εμφάνισή σου;” Ο Αντώνης τον κάρφωσε με το φοβερό του βλέμμα χωρίς να μιλάει καθόλου, έστρεψε αριστερά-δεξιά τα μάτια του σαν περισκόπιο, και του απάντησε: “Εννοείτε να τα βάψω; Σαν το δικό σας, αυτό το μπλε-μαύρο”. Ο άνθρωπος κόμπιασε, και ύστερα από μικρή παύση του είπε: “ Aντωνάκη μου, εντάξει, εντάξει. Όλα καλά, μια χαρά είναι η εμφάνισή σου”».

Μανώλης Μητσιάς:

«Με τον Αντώνη γνωριστήκαμε όταν ήμασταν και οι δυο πολύ νέοι. Εκείνος μάλιστα, ήταν ακόμα ναύτης. Για τρία ολόκληρα χρόνια δουλεύαμε σε μαγαζιά της Πλάκας. Ήταν πολύ ευαίσθητο παιδί αλλά ταυτόχρονα και πολύ ακέραιος χαρακτήρας, γι΄αυτό και εύθικτος. Δεν σήκωνε προσβολές. Όταν νευρίαζε, δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Θυμάμαι ένα βράδυ, κάποιος από το κοινό, ο οποίος ήταν γνωστός του, τον πείραζε συνέχεια. Δεν τον είχε αφήσει σε ησυχία. Μόλις τελείωσε λοιπόν η παράσταση, κι ενώ ο κόσμος δεν είχε φύγει ακόμα από το μαγαζί, βλέπω τον Αντώνη να τον έχει πιάσει από τον γιακά. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου απάντησε πως τον ενοχλούσε όλο το βράδυ».

Θανάσης Πολυκανδριώτης:

«Ήταν πάντα εύθυμος, και με το χιούμορ του ισοπέδωνε όποιο πρόβλημα υπήρχε μεταξύ της ομάδας μας. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Ήταν πάντα μπροστάρης. Έκανε έξυπνες πλάκες, και περνάγαμε πολύ καλά».

Χρήστος Νικολόπουλος:

«Ως άνθρωπος ήταν πολύ έντιμος με απερίγραπτο χιούμορ».

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags