Facebook Pixel Έκτακτη "είδηση": Χωρίζουν Ηλιάδη-Γκέντσογλου;
Life
| 2014-10-03 09:18:00

Έκτακτη "είδηση": Χωρίζουν Ηλιάδη-Γκέντσογλου;

Έκτακτη "είδηση": Χωρίζουν Ηλιάδη-Γκέντσογλου;

Οι φήμες για τον χωρισμό, τα σύννεφα και όλη η αλήθεια για τη σχέση τους...

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, με το αν το λαμπερό ζευγάρι είναι κοντά στο να χωρίσει! Ο λόγος είναι κάποια ποσταρίσματα του Σάββα στο Facebook, που από ό,τι φαίνεται απλώς παρεξηγήθηκαν.

Αλλά ας πάρουμε το πράγμα από την αρχή: Η Αγγελική με τον Σάββα βυθίστηκαν σε έναν μεγάλο έρωτα, παρότι οι γονείς του Γκέντσογλου ήταν αρνητικοί, ενώ και άνθρωποι από το περιβάλλον της Ηλιάδη είχαν αμφιβολίες για αυτή τη σχέση.

Οι δυο τους ακολούθησαν τον δρόμο της καρδιάς τους και, τελικά, ευτύχισαν να αποκτήσουν και ένα αγοράκι, πριν από λίγους μήνες. Το τελευταίο διάστημα, όμως, ο Σάββας έκανε κάποια ποσταρίσματα στο Facebook (χωρίς να είναι η Αγγελική μαζί του στις φωτογραφίες) και έστειλε συγκεκριμένα μηνύματα με τα σχόλιά του, κάνοντας κάποιους να φανταστούν τέρατα και να δημιουργήσουν φήμες περί χωρισμού!

Κάτι που δεν ανταποκρίνενται στην πραγματικότητα, καθώς αφενός η απουσία της Ηλιάδη από τις φωτογραφίες ήταν επειδή τραγουδούσε εκείνο το διάστημα σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης και αφετέρου τα σχόλια του Γκέντσογλου ήταν προς συγκεκριμένους παραλήπτες και όχι, φυσικά, προς εκείνη...

Μάλιστα, Σάββας και Αγγελική φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούλιο, στις 9 του μήνα, που θα έχει τα πρώτα του γεννέθλια και ο μικρός Βασίλης, που παράλληλα θα βαφτιστεί την ίδια μέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags