Facebook Pixel Η πολυτάλαντη κυρία Λουίζ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2010-12-26 14:02:00

Η πολυτάλαντη κυρία Λουίζ! (ΦΩΤΟ)

Η πολυτάλαντη κυρία Λουίζ! (ΦΩΤΟ)

Η κυρία Λουίζ Ρέντναπ είναι σύζυγος του 37χρονου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή των Λίβερπουλ, Τότεναμ και Σαουθάμπτον, Τζέιμι Ρέντναπ.

Η Λουίζ Ελίζαμπεθ Ρέντναπ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, έγινε γνωστή αρχικά με το επώνυμο Νούρντινγκ (το πατρικό της, δηλαδή), το οποίο άλλαξε όταν παντρεύτηκε τον Τζέιμι.

Είναι 36 ετών, γεννημένη στις 4 Νοεμβρίου του 1974 στο Λιούισχαμ του Λονδίνου.

Είναι μια από τις πιο γνωστές Αγγλίδες τραγουδίστριες, ωστόσο έχει εργαστεί παράλληλα τόσο ως τηλεπαρουσιάστρια όσο και ως μοντέλο εσωρούχων.

Η καριέρα της στο τραγούδι ξεκίνησε ως μέλος του συγκροτήματος "Eternal" το 1992 (το άλμπουμ τους "Always and Forever" πούλησε 1,2 εκ. αντίτυπα στην Αγγλία), ενώ από το 1995 άρχισε σόλο καριέρα στο τραγούδι ως ...σκέτη Λουίζ!

Με τον Τζέιμι Ρέντναπ παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου του 1998. Μετά από αρκετές αποτυχημένες απόπειρες να μείνει έγκυος, η Λουίζ το 2002 αποφάσισε να εγκαταλείψει τις επαγγελματικές της δραστηριότητας, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της μέσω ειδικών θεραπευτικών αγωγών, μεταξύ των οποίων και μια λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Οι προσπάθειές της είχαν αποτέλεσμα και στις 27 Ιουλίου του 2004 η Λουίζ έφερε στον κόσμο τον μικρό Τσαρλς Ουίλιαμ Ρέντναπ! Τον ίδιο μήνα με τη γέννηση του Τσάρλι, τον Ιούλιο του 2004, το περιοδικό FHM ανέδειξε τη Λουίζ ως "πιο σέξι γυναίκα της δεκαετίας"!

Εκτός από τον Τσάρλι, το ζευγάρι Ρέντναπ έχει αποκτήσει ακόμα ένα αγοράκι, τον Μπο Χένρι, στις 10 Νοεμβρίου του 2008.

Μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Λουίζ άρχισε να επιστρέφει σιγά σιγά στο χώρο της showbiz. Μαζί με τον σύζυγό της και τον επίσης πρώην ποδοσφαιριστή, Τιμ Σέργουντ, εκδίδει το περιοδικό "Icon", το οποίο ασχολείται κυρίως με τη ζωή των celebrities και των ποδοσφαιριστών!

Δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο ή το κορμί της, ωστόσο έχει παραδεχθεί δημοσίως πως έχει ήδη συμβουλευτεί πλαστικό χειρουργό για πιθανές μελλοντικές επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags