Facebook Pixel Ένα παγωτό, σωστό αφροδισιακό! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2012-10-09 10:02:00

Ένα παγωτό, σωστό αφροδισιακό! (ΦΩΤΟ)

Ένα παγωτό, σωστό αφροδισιακό! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μας φαίνεται παράξενο που έχουμε τόση ζέστη ακόμη και στην καρδιά του φθινοπώρου, αλλά στο Miami δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

Μάλιστα, είναι τόσο συνηθισμένο που το παγωτό δεν αποτελεί μόνο καλοκαιρινή λιχουδιά, αλλά τρώγεται ευχάριστα όλο το χρόνο.

Έχοντας αυτό υπόψη τους, το μοντέλο Jacqueline Suzanne και ο φωτογράφος Justin Price, σκέφτηκαν την ιδέα του Aphrodisiac Ice Cream Truck.
 
Η έμπνευση τους ήρθε ένα βράδυ που επέστρεφαν τις πρώτες πρωινές ώρες από τη διασκέδασή τους σε κάποιο από τα ξέφρενα κλαμπ του Miami και είχαν όρεξη για παγωτό, αλλά δεν έβρισκαν πουθενά.
 
Η ιδέα του δροσιστικού παγωτού που σερβίρεται στους πελάτες από καυτά κορίτσια δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα. Το πρωτότυπο εγχείρημα του Aphrodisiac Ice Cream Truck έγινε αυτόματα μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Σε αυτό, εκτός από την υπέροχη γεύση των παγωτών σε χωνάκι, ξυλάκι και κυπελλάκι, που προσφέρει, συνέβαλαν τα εκρηκτικά μοντέλα που δέχτηκαν να συμμετάσχουν στην προσπάθειά τους.
 
Και όχι μόνο συμμετέχουν, αλλά τα δίνουν όλα, αφού συχνά πυκνά ο φακός τις έχει απαθανατίσει να λικνίζονται αισθησιακά στην κορυφή του φορτηγού γύρω από τους στύλους που έχουν προσαρμοστεί εκεί για την περίσταση.

Πηγή: sirina.tv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags