Facebook Pixel «Απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα»
Life
| 2012-11-09 18:28:00

«Απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα»

«Απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα»

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση ο Αχιλλέας Μακρόπουλος αναφέρεται στη μη παραχώρηση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για το ματς του γυναικείου μπάσκετ με τον Αθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με θλίψη μου ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους του γυναικείου μπάσκετ ότι στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τους φιλάθλους του.

Σέβομαι τις αποφάσεις των αρμόδιων Αρχών και τη νομοθεσία, αλλά οφείλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου και αυτό, γιατί τέτοιες αποφάσεις –όταν μάλιστα συμβαίνουν για πρώτη φορά- το μόνο που κάνουν είναι να απομακρύνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, εκμηδενίζοντας παράλληλα την προβολή του αθλήματος.

Ενημερώνω τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι από μεριάς μας κάναμε ότι ήταν απαραιτήτως δυνατό για να αλλάξει αυτή η απόφαση. Από εκεί και πέρα, θέλω να στείλω μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να μην μεταβεί στο κλειστό της Εργάνης και να υποσχεθώ ότι εγώ -προσωπικά- και το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης του τμήματος, που με τόσο κόπο εν μέσω κρίσης «χτίσαμε». Καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags