Facebook Pixel H Jenny McCarthy έκανε σεξ με δέντρο!
Life
| 2012-11-21 11:32:00

H Jenny McCarthy έκανε σεξ με δέντρο!

H Jenny McCarthy έκανε σεξ με δέντρο!

Σοκ προκαλεί η εξομολόγηση της 40χρονης σεξοβόμβας Jenny McCarthy ότι προσπάθησε να κάνει σεξ με ένα δέντρο(!) υπό την επήρεια χαπιών ecstasy.

Αυτό το περιστατικό, έλαβε χώρα, πως αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της η ξανθιά καλλονή, όταν βρέθηκε γυμνή σε μια παραλία του Λος Άντζελες μαζί με κάποιες φιλενάδες της. Ζαλισμένη καθώς ήταν στράφηκε στη μητέρα-φύση για υποστήριξη. Κάπως έτσι βρέθηκε αγκαλιά με ένα δέντρο.

"Η υφή του ήταν τόσο απαλή που αποφάσισα να τρίψω πάνω του το κεφάλι και τα στήθη μου. Πήδηξα ένα δέντρο", δηλώνει το μοντέλο, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την απίστευτη πράξη της.

Όταν μάλιστα κάποια από τις φίλες της φρίκαρε και αποφάσισε να βγει στο δρόμο να καλέσει βοήθεια η Jenny McCarthy την απέτρεψε, υπενθυμίζοντάς της πως όλες τους ήταν ολόγυμνες! "Ας επιστρέψουμε καλύτερα στην παραλία να πάρουμε τα ρούχα μας", είπε στις άλλες και γλίτωσε την διαπόμπευση.

Στην αυτοβιογραφία της η Jenny καταθέτει επίσης ότι άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι της και θεωρούσε σίγουρο ότι ο θεός θα την τιμωρούσε παραδειγματικά για τον έκλυτο βίο της.

Πηγή: sirina.tv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags