Facebook Pixel Ο Φέτελ πήγε στο Άργος με το ...πεπόνι του! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2012-11-26 15:40:00

Ο Φέτελ πήγε στο Άργος με το ...πεπόνι του! (ΦΩΤΟ)

Ο Φέτελ πήγε στο Άργος με το ...πεπόνι του! (ΦΩΤΟ)

Τρελό γλέντι με 700 γυναίκες έστησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο Σάο Πάουλο για την κατάκτηση του τίτλου στη Φόρμουλα 1. Μαζί του, φυσικά, και η αγαπημένη του Χάνα!

Ο 25χρονος οδηγός οργάνωσε ένα μεγαλοπρεπές πάρτι στο Σάο Πάουλο και γιόρτασε μέχρι πρωίας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του στη Φόρμουλα 1. Το γλέντι στήθηκε στο φημισμένο κλαμπ "Villa Mix", όπου το "παρών" έδωσαν περισσότερα από 1.000 άτομα!

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το 70% των προσκεκλημένων του Φέτελ ήταν γυναίκες! Ο νεαρός οδηγός αποχώρησε από το πάρτι λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα και μετέβη στο ξενοδοχείο μαζί με την κοπέλα του, Χάνα Πράτερ.

Η Χάνα δεν είναι κάποιο γνωστό τοπ μόντελ, αλλά δεν περνάει και ...απαρατήρητη. Η όμορφη ξανθιά είναι πάντα στο πλευρό του Φέτελ, τον στηρίζει σε κάθε του αγώνα και προφανώς του φέρνει γούρι με τόσες επιτυχίες που έχει ο σύντροφός της.

Οι δύο τους γνωρίζονται από το σχολείο και έχουν σχέση από το 2007. Ο σκύλος, φυσικά, δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες και σας παρουσιάζει παρακάτω μερικές "καλές" στιγμές της αγαπημένης του Φέτελ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags