Facebook Pixel Πράσινη Πηνελόπη ή κόκκινη Νάταλι; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2012-12-08 22:39:00

Πράσινη Πηνελόπη ή κόκκινη Νάταλι; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πράσινη Πηνελόπη ή κόκκινη Νάταλι; (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή το κυριακάτικο ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, ο σκύλος παρουσιάζει δύο από τις πιο όμορφες φιλάθλους των "αιωνίων". Ποιο είναι το αποτέλεσμα… αυτού του ντέρμπι;

Από τη μία έχουμε την… πράσινη Πηνελόπη Αναστασοπούλου και από την άλλη την ... κόκκινη Νάταλι Θάνου. Και οι δύο έχουν δηλώσει κατά καιρούς φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, μόνο που η πρώτη είναι φανατική Παναθηναϊκός και η δεύτερη φανατική Ολυμπιακός.

Όταν λέμε όμως οπαδοί, το εννοούμε! Και οι δύο έχουν βρεθεί πάρα πολλές φορές στο γήπεδο (ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, Καραϊσκάκη) και έχουν παρακολουθήσει από κοντά τις αγαπημένες τους ομάδες, έχουν πανηγυρίσει νίκες και τίτλους από την εξέδρα, ενώ δεν έχουν κρύψει σε καμία συνέντευξή τους την ομάδα που αγαπούν.

Η Πηνελόπη πήγαινε στην Λεωφόρο από μικρή, πολύ πριν γίνει γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια πλέον, ενώ σε συνέντευξή της πριν τους τελικούς μπάσκετ της Α1 είχε δηλώσει: «Δυστυχώς, παρόλο που θέλω αρκετές φορές να σηκωθώ, να πανηγυρίσω και να φωνάξω διάφορα συνθήματα, κάνω πίσω την τελευταία στιγμή γιατί έχουμε και να δουλέψουμε κιόλας. Οπότε, αν αύριο πάρουμε το πρωτάθλημα, θα φωνάζω playback, γιατί την Δευτέρα τραγουδάμε ζωντανά».

Στην… αντίπερα όχθη, η Νάταλι Θάνου (μοντέλο και τραγουδίστρια) αν και κατάγεται από την Σερβία, έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Ολυμπιακό και για αυτό πηγαίνει πολύ συχνά γήπεδο και παρακολουθεί όλα τα τμήματα του συλλόγου. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια βοήθησε ενεργά στην προσπάθεια για την διάσωση του Ερασιτέχνη! Η εκρηκτική καλλιτέχνιδα ήταν παρούσα σε σχετική εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου σωτηρίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κατά την οποία είχε τονίσει πως ως φανατικός φίλαθλος θα έκανε τα πάντα για τον σύλλογο.

Απολαύστε σε βίντεο και φωτογραφίες τις δύο υπέροχες κοπέλες και πείτε μας το νικητή αυτού του… διαφορετικού και σέξι ντέρμπι:
 

Δείτε πρώτα την... πράσινη Πηνελόπη:
 

 













 

Και τώρα δείτε την... κόκκινη Νάταλι:
 









 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags