Facebook Pixel Τι τραβάς, Βλαδίμηρε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-01-09 16:00:00

Τι τραβάς, Βλαδίμηρε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τι τραβάς, Βλαδίμηρε! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Χριστίνα Μουστάκα δηλώνει ότι κάνει 8 φορές την ημέρα σεξ και …συνεχίζει! Μπορεί κάποιοι να αναρωτιούνται πώς αντέχει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ωστόσο σίγουρα δεν τον λυπάται κανείς!

"Μηχανή του σεξ" έχει δηλώσει στο παρελθόν η sexy Χριστίνα Μουστάκα σε συνέντευξή της και αν μη τι άλλο ο σκύλος δεν αφήνει τέτοιες τοποθετήσεις να περνούν απαρατήρητες.

Το "κορίτσι" του Αντώνη Κανάκη και κορίτσι του μπασκετμπολίστα του Πανιωνίου, Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, όπως έχει αποκαλύψει ο σκύλος με αποκλειστικό ρεπορτάζ στις 23 Νοεμβρίου, έχει εξομολογηθεί ότι έχει κάνει 8 φορές σεξ σε μια ημέρα και σταμάτησε επειδή δεν άντεξε ο σύντροφός της! Αυτά είναι...

"Εχω κάνει σεξ οκτώ φορές σε μια μέρα. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για το παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος. Το καλύτερο σεξ το κάνεις με κάποιον που γουστάρεις πολύ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μουστάκα.

Και επειδή η φαντασία οργιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις, ας …βοηθήσουμε εμείς λίγο την κατάσταση παρουσιάζοντας για μια ακόμα φορά την Χριστίνα Μουστάκα στις καλύτερες στιγμές της…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags