Facebook Pixel Παίζει μπάλα ο... Kαινούργιος! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-03-12 20:30:00

Παίζει μπάλα ο... Kαινούργιος! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζει μπάλα ο... Kαινούργιος! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο έρωτα φαίνεται να βρήκε από τον ποδοσφαιρικό χώρο η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παλιότερα είχε δεσμό και με τον Γιώργο Σαμαρά. Ποιος είναι ο τυχερός διεθνής ποδοσφαιριστής;

Νέο ζευγάρι με ...ποδοσφαιρικό άρωμα φαίνεται πως έχουμε στην showbiz, όπως τουλάχιστον έχει γραφτεί πολλάκις τις τελευταίες ημέρες σε διάφορες ιστοσελίδες.

Αναφερόμαστε στην Κατερίνα Καινούργιου, το όνομα της οποίας συνδέεται και πάλι με έναν πολύ γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή. Η ξανθιά παρουσιάστρια, που παλιότερα είχε σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά της Σέλτικ ενώ είναι και καλή φίλη με τον Σωτήρη Νίνη, γράφτηκε πως φλερτάρει το τελευταίο διάστημα με τον Αλέξανδρο Τζιόλη που παίζει πλέον στον ΑΠΟΕΛ.

Αφορμή για αυτές τις φήμες αποτέλεσε η κοινή εμφάνισή τους πριν από λίγο καιρό σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι. Αρχικά η είσοδός τους ήταν διακριτική, καθώς μπήκαν στο μαγαζί με διαφορά κάποιων λεπτών, ωστόσο στην συνέχεια κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και διασκέδασαν μαζί για το υπόλοιπο της νύχτας.

Μάλιστα, διαβάσαμε πως ήδη ο Τζιόλης κάλεσε την όμορφη Κατερίνα για ολιγοήμερες διακοπές στην Κύπρο. Λέτε να ...παίξει μπάλα τελικά ο Αλέξανδρος;

Με αφορμή πάντως το συγκεκριμένο θέμα, ο σκύλος σας παρουσιάζει με φωτογραφίες και βίντεο την Κατερίνα Καινούργιου!

 



 

 

 










 

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags