Facebook Pixel Η κούκλα του Παπαλουκά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-04 12:12:00

Η κούκλα του Παπαλουκά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η κούκλα του Παπαλουκά! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Επόμενη στάση του sportdog, η ΜISS Ελλάς του 2003 και εκλεκτή της καρδιάς του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά, Βασιλική Τσεκούρα.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια βρίσκεται στην αγκαλιά του 33χρονου αρχηγού των «ερυθρόλευκων» περίπου δύο χρόνια, αν και η σχέση τους έχει περάσει από διάφορα στάδια, αφού μια χωρίζουν μια τα ξαναφτιάχνουν. Δηλαδή μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε…

Ο Παπαλουκάς και η κούκλα του γνωρίστηκαν σε κοινή νυχτερινή έξοδο μέσω γνωστών τους σε νυχτερινό κλαμπ των νοτίων προαστίων και έκτοτε άρχισε να δημιουργείται μία ξεχωριστή σχέση ανάμεσά τους. Κανένας από τους δύο δεν έπεσε με τα μούτρα, καθώς ήταν πληγωμένοι από τις προηγούμενες σχέσεις τους. Όμως, τελικά ο έρωτας τους δεν άργησε να φουντώσει…

Η δίμετρη καλλονή του μόντελινγκ έχει δουλέψει με τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, ενώ έχει εντυπωσιάσει και στο εξωτερικό. Η Βασιλική έχει πάρει το πτυχίο της στη Γυμναστική Ακαδημία, κάνοντας στη συνέχεια μεταπτυχιακό στην Αθλητική Ψυχολογία. Το πέρασμά της από την τηλεόραση έγινε μέσω του ριάλιτι «Fame Story 4», όπου γύμναζε τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού και δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε σε κάποια εκπομπή στο μέλλον.

«Το σεξ είναι κάτι πολύ προσωπικό, που έχει να κάνει μ’ εμένα και με τον σύντροφό μου. Το σκέφτομαι όταν είμαι μαζί του, επειδή με κάνει αυτός κι αισθάνομαι έτσι. Δεν το θεωρώ μια ανάγκη, σαν το φαγητό, του στιλ “α, δεν έφαγα σήμερα και πεινάω”. Μπορεί να το βγάλω κι εντελώς από το μυαλό μου», έχει δηλώσει η Βασιλική, ενώ αποφεύγει να μιλήσει για το δεσμό της με τον Παπαλουκά.

Η αισθησιακή μελαχρινή δηλώνει «σπιτόγατα», αφού δεν της αρέσει να βγαίνει συχνά, απεχθάνεται τα μπουζούκια (δεν θα την δείτε ποτέ πρώτο τραπέζι πίστα), ενώ προτιμά να περνάει την ώρα της βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία. Σχετικά με την ομάδα που υποστηρίζει; Τι άλλο, Ολυμπιακός!

H εμφάνισή της στο Fame Story 4 (από 0:31)

Η στέψη της ως MISS Ελλάς 2003 (από 3:21):

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags