Facebook Pixel Ποιος ποδοσφαιριστής χαίρεται την Εριέττα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-05-24 12:30:00

Ποιος ποδοσφαιριστής χαίρεται την Εριέττα! (ΦΩΤΟ)

Ποιος ποδοσφαιριστής χαίρεται την Εριέττα! (ΦΩΤΟ)

Ζευγάρι με γνωστό άσο της Σούπερ Λιγκ (έχει περάσει από Παναθηναϊκό και Άρη) είναι η αφόρητα sexy Εριέττα Κούρκουλου! Ποιος ποδοσφαιριστής έκλεψε την καρδιά της μικρής;

Ένα από τα πιο ΗΟΤ πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που σκανδαλίζει πολύ συχνά με τις σέξι εμφανίσεις της στην παραλία, είναι η Εριέττα Κούρκουλου.

Η νεαρή σχεδιάστρια αποτελεί σχεδόν καθημερινά ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στα gossip ρεπορτάζ και όχι άδικα, εδώ που τα λέμε, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μια εντυπωσιακή παρουσία.

Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο; Εσύ αποφασίζεις, η mybet πληρώνει!

Η "καυτή" Εριέττα, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να ομορφαίνει τις εξέδρες των γηπέδων της Σούπερ Λίγκας από το νέο πρωτάθλημα! Γιατί διατηρεί εδώ και λίγες μέρες δεσμό με τον Νίκο Παντίδο! Μιλάμε για τον 23χρονο στόπερ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Άρη και από πέρυσι αγωνίζεται βασικός κι αναντικατάστατος στον Πανιώνιο.

Ο νεαρός αμυντικός έχει κερδίσει την καρδιά της μικρής Εριέττας και πρόσφατα εθεάθησαν να διασκεδάζουν αγκαλιά στα μπουζούκια. Το νεαρό ζευγάρι δείχνει ΦΟΥΛ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ και δεν το κρύβει. Ωστόσο, επειδή το ειδύλλιο είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, δεν έχουν προλάβει ακόμα να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

"ΜΠΟΜΠΑ" η Εριέττα Κούρκουλου, κάνει ΤΟPLESS στην παραλία, δες τη φωτογραφία στο sportdog!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags