Facebook Pixel Νίκη Κάρτσωνα: Γιατί γδύθηκα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-03-21 14:30:00

Νίκη Κάρτσωνα: Γιατί γδύθηκα (ΦΩΤΟ)

Νίκη Κάρτσωνα: Γιατί γδύθηκα (ΦΩΤΟ)

Το άλλοτε top model της Ελλάδας αποκάλυψε σε συνέντευξή του γιατί έκανε γυμνό και ο SportDog παρουσιάζει την πιο hot φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του Playboy.

H Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Esquire αποκαλύπτοντας μέσα σε άλλα γιατί έκανε γυμνές φωτογραφίσεις κατά το παρελθόν.  

"Έχω μιλήσει δημόσια για το πώς έκανα το πρώτο εξώφυλλο στο Nitro. Είχε πει ο Κωστόπουλος: «Θέλω να κάνω εξώφυλλο την Κάρτσωνα». Τότε δε με ήξερε κανείς. Όταν λοιπόν ο μάνατζέρ μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί ήξερα ότι ήθελε το καλό μου, μου είπε «προχώρα γιατί η Imako ανοίγει όλες τις πόρτες», όσο κι αν δεν αισθανόμουν άνετα στη φωτογράφιση, έπρεπε να το κάνω.

Έτσι χτιζόταν μια καριέρα τότε, το σέξι-γυμνό «πέρναγε» πολύ. Δεν μπορούσα να πω «όχι». Ήταν μια επιλογή που σ’ έκανε γνωστή και άρα ανέβαζε τα κασέ στις καμπάνιες, τις επιδείξεις, τις φωτογραφίσεις. Οι εταιρείες δε νοιάζονταν για το αν έχεις κάνει σέξι φωτογράφηση στο Nitro, το Playboy ή το Maxim, αλλά για το κατά πόσο είσαι γνωστή", εξήγησε. 

Με την ευκαιρία ο Σκύλος θυμίζει τη γυμνή φωτογράφιση του άλλοτε τοπ μόντελ για το ανδρικό περιοδικό Playboy. 

   

"ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ". Ποια καυτή Ελληνίδα το είπε; "Κλικ"   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags