Facebook Pixel Η πρώην του Καπίνο ξανά στην αγκαλιά του Τζαβέλλα
Life
| 2015-04-20 23:15:00

Η πρώην του Καπίνο ξανά στην αγκαλιά του Τζαβέλλα

Η πρώην του Καπίνο ξανά στην αγκαλιά του Τζαβέλλα

Γνωστή και sexy μοντέλα, εστεμμένη του 2012, εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί στο πλευρό του Έλληνα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο Σκύλος έχει όλο το παρασκήνιο και το φωτορεπορτάζ!

Μπορεί οι φήμες να ανέφεραν ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει χωρίσει οριστικά με την Αθηνά Πικράκη, ωστόσο ο άσος του ΠΑΟΚ και η Μις Ελλάς 2012 φαίνεται ότι είναι ξανά ζευγάρι, αφού εθεάθησαν πρόσφατα να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και το πανέμορφο μοντέλο λέγεται ότι πέρασαν μια έντονη κρίση στη σχέση τους, λόγω της απόστασης που τους χωρίζει, καθώς ο Τζαβέλλας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ η όμορφη νεαρή στην Αθήνα, όπου σπουδάζει σχέδιο μόδας.

Το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να περάσουν πολύ χρόνο μαζί επηρέασε τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να γραφτεί στα περιοδικά ότι το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Η κοινή τους εμφάνιση, όμως, στα μπουζούκια, διέψευσε τα σενάρια περί χωρισμού, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας του ποδοσφαιριστή με το μοντέλο ήταν πολύ δυνατός και άντεξε στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.

Στο νυχτερινό μαγαζί απέφυγαν τις διαχυτικότητες γιατί δεν ήθελαν να προκαλέσουν σχόλια, ωστόσο στην πρώτη τους ουσιαστικά δημόσια εμφάνιση, δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές που έδειχναν την αγάπη που υπάρχει ανάμεσά τους.

Θυμίζουμε ότι πριν τον Τζαβέλλα, η Μις Ελλάς 2012 είχε σχέση επίσης με ποδοσφαιριστή, τον Στέφανο Καπίνο, με τον οποίο ήταν μαζί για έναν χρόνο. Η σχέση της με τον τότε 18χρονο πορτιέρο έληξε το 2012.

Απολαύστε την... 

Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags