Facebook Pixel Γδύσαμε το τούμπανο της Λεωφόρου! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-07-29 09:15:00

Γδύσαμε το τούμπανο της Λεωφόρου! (ΦΩΤΟ)

Γδύσαμε το τούμπανο της Λεωφόρου! (ΦΩΤΟ)

Ποια ήταν η σεξοβόμβα που σόκαρε το Απόστολος Νικολαϊδης και με ποιον παλιό άσο του Ολυμπιακού είχε φλερτ; Πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ; Δείτε την με αποκαλυπτικό μαγιό!

Τρέλανε κόσμο χθες στις εξέδρες της Λεωφόρου μία ξανθιά καλλονή με πληθωρικά προσόντα.

Όπως θα έχετε ήδη δει οι περισσότεροι, η σεξοβόμβα φορούσε καπέλο (με αποτέλεσμα να μη φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό της) κι ένα άσπρο κολλητό μπλουζάκι που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της, το οποίο μοιραία τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Ποιο ήταν, όμως, το άγριο θηλυκό που έφερε σεισμό στο γήπεδο του Παναθηναϊκού; Ο SportDog ανακάλυψε ότι πρόκειται για τη Νατάσα Καλογρίδη, γνωστή ηθοποιό, η οποία είναι δηλωμένη οπαδός του Τριφυλλιού!

"Είμαι Παναθηναϊκός και πηγαίνω στο γήπεδο συχνά. Αγάπη, λατρεία, θύρα 13", έχει δηλώσει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της η εντυπωσιακή Νατάσα που άφησε τους πάντες άφωνους στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Η καυτή ηθοποιός έχει αποκαλύψει δημόσια ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ στην πρώτη Γυμνασίου, σε ηλικία 13 ετών, με το μεγαλύτερο αλητάκι της γειτονιάς της, ενώ πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχε γραφτεί ότι κάτι έπαιζε με τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον οποίο γνώρισε στη Μύκονο, ωστόσο το ειδύλλιο φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ. 

Απολαύστε αρχικά τη Νατάσα Καλογρίδη χθες στη Λεωφόρο και στη συνέχεια σε μερικές αποκαλυπτικές στιγμές της...  

 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

 

 

 

 

Δείτε κι άλλες "καυτές" παρουσίες από το γήπεδο του Παναθηναϊκού με ένα "κλικ"   ΕΔΩ  

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags