Facebook Pixel Πάντα μέχρι τη …Νίκη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-14 14:42:00

Πάντα μέχρι τη …Νίκη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντα μέχρι τη …Νίκη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Γυμνάστρια, σύζυγος αθλητή, με καριέρα στην τηλεόραση, το μόντελινγκ και το …ποδόσφαιρο. Ο sportdog, στοχεύοντας πάντα στη …Νίκη, παρουσιάζει τη Νίκη Κάρτσωνα!

Η Νίκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σε μικρή ηλικία (μόλις 11 ετών) μετακόμισε στην Αθήνα, όπου έκανε πρωταθλητισμό στην ρυθμική γυμναστική (ήταν στην Εθνική Οµάδα Ρυθµικής Γυµναστικής).

Έμενε στους ξενώνες του Ολυµπιακού Σταδίου και η ζωή δεν ήταν εύκολη για ένα τόσο µικρό παιδί που ήταν μακριά από τους γονείς του. Τελικά, δεν εγκατέλειψε ποτέ την πόλη που γεννήθηκε, καθώς άνοιξε εκεί μαγαζί με ρούχα, ώστε να διατηρήσει τους δεσμούς της με την Καλαμάτα.

Μετά τη σύντομη αθλητική της καριέρα, η πρώτη της σκέψη ήταν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Δοκίμασε τις δυνάμεις της, δηλώνοντας συμμετοχή στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 1995. Δεν πήρε τον πρώτο τίτλο, αλλά αναδείχθηκε Μις Φωτογένεια. Ο τίτλος αυτός αρκούσε για να της ανοίξει πόρτες και, εν τέλει, να ξεχωρίσει στην showbiz.

Σύντομα άφησε το μόντελινγκ και μεταπήδησε στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας εκπομπές με επιτυχία. Το 1990 συμμετείχε στον «Τροχό της τύχης», ενώ είχε ρόλο παρουσιάστριας στις εκπομπές «Κάτσε Καλά» (1996, ANT1), «Όχι παίζουμε» (2000, MEGA), «Lifestyle» (2003, ALTER), «Σπιτόγατοι» (ΑΝΤ1) και «Show Sexy» (2008, ALPHA).

Στην προσωπική της ζωή η Νίκη είναι ευτυχισμένη. Παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2007 τον …Καλαματιανό μπασκετμπολίστα, Νίκο Χατζή. Το μυστήριο τελέστηκε με κάθε επισημότητα στο εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου που βρίσκεται στο Κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ είχε ακολουθήσει και λαμπρή δεξίωση για τους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

Όσο για τη γνωριμία τους; Μπορεί να ζούσαν και οι δύο στην Καλαµάτα, αλλά δεν είχαν γνωριστεί ποτέ. Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα το 2001 και ήταν καρµική. Έγιναν αμέσως αχώριστοι, αλλά η νεαρή ηλικία έφερε τις συγκρούσεις και έναν πολυετή χωρισμό (προφανώς τότε δεν είχαν καταλάβει πως αυτός είναι ο έρωτας της ζωής τους…).

Μετά τον χωρισμό τους, η Νίκη «βρέθηκε» για ένα διάστημα με έναν άλλο Καλαματιανό αθλητή, τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά η σχέση δεν προχώρησε πολύ.

Ακολούθησε ο έρωτας με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, όταν ο Κύπριος φορ έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Στην αρχή οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τον δεσμό τους κρυφό, όμως όταν είδε το φως της δημοσιότητας άρχισαν και οι πρώτες συγκρούσεις, ενώ υπήρχαν αντιδράσεις και από το περιβάλλον του παίκτη, λόγω της κατακόρυφης πτώσης της απόδοσής του εκείνη την περίοδο.

Μετά τους Λυμπερόπουλο, Κωνσταντίνου, στη ζωή της βρέθηκε για πολύ λίγο ακόμα ένας ποδοσφαιριστής, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε χωρίσει με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Παρόλα αυτά, η Νίκη δεν ξέχασε ποτέ τον Νίκο Χατζή και ο Νίκος δεν ξέχασε ποτέ τη νίκη. Τα lifestyle περιοδικά έγραψαν τότε πως το ξανθό μοντέλο έκανε το πρώτο βήμα για την επανασύνδεσή τους. Όταν πέθανε το σκυλάκι τους, τον πήρε τηλέφωνο. Αυτή ήταν και η αφορμή για να είναι και πάλι μαζί...

Η Νίκη και ο Νίκος έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον οποίο έχουν ονομάσει Φίλιππο. Το λάδι στον μικρό έβαλε ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης (υπήρξαν και συμπαίκτες με τον Νίκο).

 

Στον τροχό της Τύχης:

Στο Show Sexy:

Σπιτόγατοι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags