Facebook Pixel Ο μπαμπάς παιχταράς, η κόρη μπελάς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-21 00:32:00

Ο μπαμπάς παιχταράς, η κόρη μπελάς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μπαμπάς παιχταράς, η κόρη μπελάς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ντορίν Ματέουτ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που έβγαλε το ρουμανικό ποδόσφαιρο και οι συμπατριώτες είναι υπερήφανοι για την καριέρα που έκανε στο εξωτερικό. Ο ίδιος πάντως, δεν πρέπει να είναι και τόσο υπερήφανος για τη μικρή κορούλα του, Ναταλία, η οποία μπλέκει συνεχώς σε σκάνδαλα…
 

Ο Ματέουτ από το 1985 έως το 1996 αγωνίστηκε ως μέσος μεταξύ άλλων στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, στην Μπρέσια και στη Ρεάλ Σαραγόσα, ενώ είχε και 56 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του, με την φανέλα της οποίας πέτυχε και 10 γκολ. Δύο εξ αυτών μάλιστα ήταν κόντρα στην Ελλάδα. Το πρώτο σε φιλική αναμέτρηση το 1984 και το δεύτερο το 1988 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ας περάσουμε όμως στην κορούλα του, τη Ναταλία, η οποία είναι 21 χρονών και ήδη κάνει καριέρα ως μοντέλο, αφού έχει πάρει και τον σχετικό τίτλο της Playmate. Ωστόσο, εκτός από την δουλειά της, απασχολεί τα ΜΜΕ και με τα προσωπικά της.

Στους τελευταίους τέσσερις μήνες μόνο, έχει εμπλακεί σε δύο μεγάλα σκάνδαλα! Το πρώτο βγήκε στην δημοσιότητα τον Απρίλιο, όταν έγινε διεθνώς ρεζίλι. Η Ναταλία μαζί με τον σύντροφό της και δύο φίλους τους βρισκόταν για διακοπές στην Ολλανδία, όταν η αστυνομία του Άμστερνταμ τους συνέλαβε όλους στον δρόμο! Το σκηνικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες και μπορείτε να το δείτε και σε βιντεάκι παρακάτω. Η αστυνομία κατηγορήσει το όμορφο μοντέλο και την παρέα της για απάτη, καθώς κυκλοφορούσαν με πλαστές πιστωτικές και ήδη είχαν δημιουργήσει ένας χρέος που έφτανε τα 80.000 ευρώ!

Δεν της έφτανε όμως μόνο αυτό…

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η Ναταλία ήρθε και πάλι στην δημοσιότητα και αυτή τη φορά για κάτι αρνητικό. Το νεαρό μοντέλο μαζί με τον σύντροφό της ενεπλάκησαν σε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, από το οποίο τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος είναι σε κώμα! Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στην Ρουμανία, ο αστυνομικός με μηχανή προσπάθησε να τους πλησιάσει για να σταματήσουν, επειδή τρέχανε με υπερβολική ταχύτητα, ωστόσο χτυπήθηκε από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η Ναταλία πάντως τα αρνείται όλα…

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Εμείς ήμασταν στον δρόμο και μας σταμάτησαν για ένα ατύχημα που είχε γίνει μπροστά με έναν αστυνομικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκει εμάς ο Τύπος. Απλά το αυτοκίνητό μας ήταν 50 μέτρα κοντά. Όταν ο αστυνομικός ξυπνήσει από το κώμα θα πει την αλήθεια. Μπορεί να τρέχαμε με υπερβολική ταχύτητα, αλλά είναι εξοργιστικό να μας εμπλέκουν με το ατύχημα επειδή περνάγαμε από εκείνο το σημείο», ανέφερε η Ναταλία.
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags