Facebook Pixel "Η... προπόνηση στον Ντούσκο απέδωσε"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-26 00:43:00

"Η... προπόνηση στον Ντούσκο απέδωσε"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

"Η... προπόνηση στον Ντούσκο απέδωσε"! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γελένα Καρλεούσα αποκάλυψε πως έκανε... εντατικές προπονήσεις στον άντρα της, Ντούσκο Τόσιτς, κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς, οι οποίες τελικά και απέδωσαν, αφού ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του σερβικού πρωταθλήματος.

Η όμορφη Γελένα είναι σύντροφος από το 2008 του ποδοσφαιριστή Τόσιτς, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Βέρνερ Βρέμης, Σοσό και Πόρτσμουθ.

Η Σέρβα τραγουδίστρια λοιπόν και ντίβα στην τηλεόραση της πατρίδα της, κόντρα στις συμβουλές των προπονητών για αποχή από το σεξ, σε συνέντευξή της στην “Kurir” τόνισε πως με τον Τόσιτς έκαναν συνεχώς... προπόνηση την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα η 32χρονη τραγουδίστρια σε ερώτηση για το αν άφηνε τον άνδρα της να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο τόνισε:
“Αν δεν το ξέρεις, ο Ντούσκο ψηφίστηκε ως το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος, οπότε ήμουν πολύ αποτελεσματική. Ο Ντούσκο δεν σταμάτησε να προπονείται μαζί μου. Χα χα. Θα σου αποκαλύψω και ένα μυστικό. Όλο το σώμα μου μυρίζει καρύδα και βανίλια. Αυτή είναι μία ενδιαφέρουσα συμβουλή προς τις κυρίες, ώστε να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή”.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags