Facebook Pixel Παίζεις …μεγάλη μπάλα άτιμε Χάινινγκ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-29 00:29:00

Παίζεις …μεγάλη μπάλα άτιμε Χάινινγκ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Παίζεις …μεγάλη μπάλα άτιμε Χάινινγκ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γουίλ Χάινινγκ έχει καταφέρει κάτι φοβερό. Μπορεί να αγωνίζεται στην άσημη Μόρκαμπ, ωστόσο είναι παγκοσμίως γνωστός. Όχι για το ταλέντο του, αλλά για την γυναίκα του, την Μισέλ Μαρς…

Η 28χρονη Αγγλίδα, γεννημένη στις 30 Σεπτεμβρίου του 1982 στο Όλντχαμ, δηλώνει μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια, ωστόσο οφείλει την καριέρα της στις φωτογραφήσεις για την «σελίδα 3» της Sun και της Daily Star, αλλά και στο πλούσιο μπούστο της. Η Μαρς έχει διαστάσεις 81-66-81, ύψος 1.70, μπλε μάτι και ξανθιά μαλλιά.

Δούλεψε ως μοντέλο στην ηλικία των… 4, για εταιρίες παιδικών ρούχων, ενώ πιο δυναμικά στην σόουμπιζ μπήκε το 1988, όταν κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό ταλέντων του Μάντσεστερ, ενώ παράλληλα ήταν και φιναλίστ στο διαγωνισμό στιχουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΒC Radio One. Η διασημότητα που πήρε την έπεισαν να παρατήσει το σχολείο έναν χρόνο αργότερα και να γίνει ηθοποιός.

Πήρε κάποιους μικρούς ρόλους σε… σαπουνόπερες της αγγλικής τηλεόρασης, χωρίς όμως κάτι σπουδαίο. Το 2002 όμως έκανε το «μπαμ», αφού εμφανίστηκε για πρώτη φορά ημίγυμνη στις εφημερίδες Daily Star και The Sun του Λονδίνου. Την ίδια χρονιά, κάνει το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή της χώρας της τραγουδώντας μια φορά το μήνα σε… μπαρ στο Όλντχαμ. To 2003 εμφανίζεται αρκετές φορές στη σελίδα 3 της Sun μαζί με τη Λούσι Πίντερ. Οι δυο τους έχουν φωτογραφηθεί και για το περιοδικό Loaded, κάτι που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω…

Η Μισέλ έχει κάνει εξώφυλλα για τα μεγαλύτερα και γνωστότερα βρετανικά ανδρικά περιοδικά, όπως το Playboy, το Maxim και το FHM, ενώ το 2005, κατέλαβε τη θέση 33 στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του περιοδικού FHΜ. Τον Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο «I don’t do», το οποίο έφτασε μέχρι τη πέμπτη θέση στα UK Indie Chart. Το σημαντικότερο όμως γεγονός στη ζωή της και ο λόγος ο οποίος βρίσκεται στην στήλη μας, είναι ο γάμος της το 2007 με τον Γουιλ Χάινινγκ με τον οποίο απέκτησαν και δύο παιδιά.

Ο Χάινινγκ είναι ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικό και στην καριέρα του έχει παίξει σε τρεις ομάδες. Την Όλντχαμ, στην Στ. Μίρεν και την Μόρκαμπ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags