Facebook Pixel Μία γυναίκα… σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-30 20:49:00

Μία γυναίκα… σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία γυναίκα… σκάνδαλο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Νικολέτα Λοζάνοβα έχει μία… λατρεία για το ποδόσφαιρο, καθώς από αυτόν τον χώρο συνηθίζει να διαλέγει τους συντρόφους της. Καμία φορά βέβαια, μπλέκει και με μαφιόζους και τότε τα πράγματα γίνονται… εκρηκτικά!
 

Το όμορφο μοντέλο από την Βουλγαρία γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1987 και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν αναδείχτηκε Playmateστη χώρα της, το 2006. Έχει φωτογραφηθεί με τα άκρως απαραίτητα σε διάσημα ανδρικά περιοδικά και έχει λάβει μέρος και σε κάποια τηλεοπτικά σόου της πατρίδας της.

Η… ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τον νυν γκολκίπερ της Τβέντε και παλιότερα της Λίβερπουλ, Νικολάι Μιχαίλοφ. Οι δύο τους ήταν ζευγάρι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο η μόνιμη παραμονή του 23χρονου τερματοφύλακα στην Ολλανδία, τους οδήγησε στο διαζύγιο. Η Νικολέτα βέβαια δεν τα… έβαψε μαύρα, καθώς πολύ γρήγορα αντικατέστησε τον Μιχαίλοφ με τον αρχηγό της βουλγάρικης μαφίας, Γκεόργκι "Κεφάλα" Στοίλοφ, ο οποίος επίσης είχε σχέση με τον χώρο του αθλητισμού, αφού έστηνε αγώνες. Ο Μιχαίλοφ δεν χάρηκε καθόλου για το νέο δεσμό της πρώην συντρόφου του, για αυτό μόλις βρήκε την επόμενη κοπέλα του έκανε την εξής δήλωση: «Αν παρομοίαζα τη νέα σύντροφό μου με κάποιο αυτοκίνητο, αυτό θα ήταν η Φεράρι. Η πρώην μου ήταν μάλλον το Trabantαπό την παλιά Ανατολική Γερμανία».Φυσικά, η Νικολέτα μόλις το διάβασε έγινε έξαλλη και ζήτησε από τον Στοίλοφ να… καθαρίσει.

Την επόμενη ημέρα το αμάξι του Μιχαίλοφ (σ.σ. μία Φεράρι) βρέθηκε καμένο, ενώ για πολλούς μήνες δεχόταν απειλητικά μηνύματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει ούτε για διακοπές στην Βουλγαρία. Ο ταλαντούχος πορτιέρο ησύχασε μόνο όταν η Νικολέτα χώρισε με τον μαφιόζο.

Το όμορφο μοντέλο μετά τον μαφιόζο, συνέχισε να έχει άμεση επαφή με το ποδόσφαιρο, καθώς λίγο έλειψε να περάσει από το κρεβάτι του Μπερμπάτοφ, ο οποίος την «πολιόρκησε» με ερωτικά μηνύματα χωρίς όμως να καταφέρει τίποτα, ενώ πρόσφατα έκανε σχέση και με τον Βαλερι Μποζίνοφ. Κορίτσι του ποδοσφαίρου η Νικολέτα.

Απολαύστετην:
 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags